|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 52535455> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи кој го користиш...Јас го имам "DVD Photo Slideshow Professional", два три пати го имам користено и оној на windows.И на двата менијата се многу лесни за да човек може да се снајде.Повеќе читај ги опциите и тие ќе те водат доколку знаеш како што сакаш.Одеше одбирање на сликите,начинот на преминување од една кон друга,вметнување на аудиото,синхронизирање на двете и режење.Иако и со двата полесно ми оди прво да го задржам во компјутер фајлот,па режење со Nero-то.
|
|
dani76
Нов член Регистриран: 03.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam nekoj da mi kaze kako da gi izbrisam najavite na skype ili pak kako da go izbrisam skype od bios?Pozdrav
|
|
kuzmanov
Нов член Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам проблем околу фотошоп го загубив цедето со кракот и сега неможам да најдам никаде, ми треба за постара верзија цс4. За цс5 и 6 имам регистрации се си работат одлично ама овој за сц4 неможам да најдам никаде. Помош...
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ти пратам на ЛП еден линк од торент во кој само кракот го имаш.
Претпоставувам дека е ОК според коментарите. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи од како го форматирав компјутеров пред 4 месеци ми се јави следниов проблем.
Кога вклучам торент, се случува многу споро аплодирање на страници на интернет. За да се врати нормалната брзина на аплодирање, потребно е да го исклучам торентот, а понекогаш и интернетото и повторно да го вклучам за да работи како што треба. Оперативен ми е Windows XP, sp 3 Чаре??
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас вакви проблеми имав на 8.1
NVidia ја упдејтував и се среди. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не те разбрирам...графичката проблем ти беше?
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да да,види кој тип на графичка имаш и упдејтувај ја.
Односно пробај,кај мене така се реши. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе се исто ми е во конфигурација како и предходно.....прв пат слушам дека апдејт на графичка се прави
Како богати ќе направиш апдејт на графичка?????
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ова е за драјвери за графичка.....вероватно на тоа си мислел, ок не се разбравме дека немаше наведено.....не верувам дека е тоа....ај ќе видам што ќе биде
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ќе ти речам,пиши го типот на графичката што ја имаш
во пребарувачот и додади update... Nvidia update download,Intel или каква и да имаш. Кај мене го реши проблемот. |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Провери ги процесите оти можи да имаш некој вирус бидејки преку Адобе ридерот и Флеш плеерот парчина ги направија компјутерите.
И напомена до сите кој работите со графички програми,снимајте ги проектите убавезно бидејки се раширија неколку Data lock вируси и нема шанса да се пробијата,така да се што е правено во Корел,Фотошоп,Илустратор...Фотографии ви ги кради и неможите да ги вратите назад бидејки имаат нова транскрипција. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка, го направив ова и ми се поремети цел компјутер сега ми е катастрофа, кај те послушав не знам
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 52535455> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |