|
Мелита Ракичевиќ |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-ma ti bi sakal i da gi opipash se kladam ,...zatoa shto ne slushahsh shto drugite kazuvaat !
...ja bi i...î go smestil megju...duri ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam shto tolku ubavo gledate vo zenava. Ja imam videno vo zivo bez shminka i izgledashe mnogu polosho otkolku edna prosechno neguvana zena. Shimkata go pravi svoeto, a zenava e definitivno daleku od ubava. Postojat mnogu poubavi javni lichnosti od nea.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da e samo so nea takov sluchajot i bi bilo polesno ama,...polovina od onie od naslovnite strani niz svetot ,...ne bi gi udostoil ni so nikakov pogled, a kamoli so nekoj napaden ,...ili skrien , ...koga bi ''proshetale'' pokraj tebe ,...bilo kade. ...inache ,..liceto i mozete da so go ''doterate'' ama za teloto malku poteshko,...barem ne sekojdveno, ...zatoa ichuvstvuvam tuka i doza na ljubomora ...ama , ne moze napamet da zbori ,.nekoj shto tebe ne te videl! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја нема на ТВ сега бутик има.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lili i melita se atraktivni zeni sredrni i sakaat vnimanie paznji da privlecat takov karakter se. I si ja teraat rabotata.
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znachi sekogash shvalerkite go izvlekuvaat podebeliot kraj.
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мислам К*рвичка си е Мелита малцем. А и ќерката ја носи по тој пат. (Не сум љубоморна,мајке ми)
|
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Angel-Miranda
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 143 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Мене ми е многу одвратна.Целата е извештачена,препотентна,влезена во некој филм.А облеката во бутикот нејзин е невиден кичерај.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Istata ja ima na aliekspres |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenava e strasna vo negativna smisla.kako tranvestit e.
nos ,usta ,jabolcici ,vegi i koj zne uste sto nema praveno. licen opis ima smeneto. mene voopsto nemi se sviga.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред силиконски промени на усните Мелита беше дури и симпатична...кривец, имитација или виновник за промени кај Мелита? Боки 13? Изменето од bijonse1 - 13.Октомври.2017 во 23:50 |
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |