IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кога ке дознаеш
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога ке дознаеш

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
Автор
Порака
bambi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Септември.2006
Локација: Maldives
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bambi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 11:55
Koga ke doznaes deka mazot te izneveruva po 17 god.brak i koga toa sam ke ti go priznae,koga ke veti deka ke se promeni (a znaes deka nema),koga ja poznavas licnosta so koja te izneveruva,koga se kolne deka toa e zavrseno,dali ke poveruvas? I sto da pravis?
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 12:07
Da se nasmeesh i da si najdesh svalerWink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 12:08
13 shvaleri. ama prvo da si kupish shvalerska dozvola!LOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 12:16
Originally posted by bambi bambi напиша:

Koga ke doznaes deka mazot te izneveruva po 17 god.brak i koga toa sam ke ti go priznae,koga ke veti deka ke se promeni (a znaes deka nema),koga ja poznavas licnosta so koja te izneveruva,koga se kolne deka toa e zavrseno,dali ke poveruvas? I sto da pravis?

Добро е што ти признал и кажал во очи, за тоа треба храброст...Не знам зашто не веруваш дека нема да се промени? Можеби е инцидентно, па жали.. или не му е прв пат, па затоа аргументираш дека нема да се смени?
Тешка и болна ситуациај за сите, поготово што ја знаеш познаничката..Дај си време да се преиспитате видите до каде сте и дали тоа можете да го поминете..Ти да простиш и увидиш може ли да се смени или не..итн..
Да не бидам ладна па ти кажам прости ма признал, други не признаваат, остај го итн..немам право..одговорот сама во себе ќе го пронајдеш кога ќе ги увидиш критериумите кои си ги поставила лично во себе бамби..

Кон врв
elizabeta Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elizabeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 12:24
Originally posted by bambi bambi напиша:

nema da mu veruvas...i dvete licnosti ti zgrleshile...srednoshkolci se zanesuvaat i pravat takvi greshki so izneveruvanje i si prostuvaat, a vozrasnite mnogu dobro znaat shto znaci da izneverish, i ne zasluzhuvaat da im se prosti, a shto kje odluchish zavisi od mnogu neshta najmnogu od tebe...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 12:26
Ustvari znaes sto precu ti si i glej si gi decata... zivot ide daljeWink

Ke ostari on pa ke mu se kacis ti na glava ... ma ustvari lupam jas nemam pojma sto da prais ne te znamStarEmbarrassed
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 12:28
ako uspees da prostish , mozebi ke sfatish za sto si ziveela ...znaci vo godini ...okolu 3/4 si so toj covek ,,,taka da moe mislenje so dobar razgovor bi resila se ...samo ima eden problrem ...sekogash , ke prorabotuva crvot  vo tebe i ke te jade
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 12:30
Ima edna tipka od USA tuka ...taa so nozicite ... samo nemoj od nea sovet da primish molim te  Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 12:32
De bre kazi poveke za Vas kako da te sovetuvame

detalji..kaj ste kolku god. ste. deca, rabotite, samostojna li si ... ajde
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 13:27
Moralna obuka?Ucat u koj slucaj i kako da mu odrzis "lekcija" po moral na muzot ili...?
Кон врв
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 15:19
Edna od moite omileni anegdoti:

Se vraka mazot doma posle teska pijanka mrtov pijan,ja krsi vleznata vrata,starata vazna,servisot za rucanje postaven na masa i legnuva v krevet.
Utroto se budi ...izleguva od spalna..na masa kafence,dorucek,ceden sok i desert.

Se cudi kako e  mozno ova posle negoviot ispad vecerta ..zacudeno go prasuva svojot sin sto se slucilo sinoka ???

Sinot odgovara ... vcera tato ti si dojde pijan ,ja skrsi vleznata vrata,starata vazna od prababta na mama,servisot porcelanski sto vi bese poklon za svadbata od baba i dedo ...potoa te odnesovme vo krevet kade mama zema da gi soblekuva tvoite pantaloni ..ti ne ja ostavase velejki.

.LUBEZNA GOSPOGO VE MOLAM NE MI GO PRAVETE TOA JAS SUM SREKNO OZENET COVEK .....

Se nadevam moi dami deka i vasite sopruzi go mislat ova....najveke toa zavisi od vas no i od niv normalno ...mada realno a i jas veruvam vo toa deka tesko nekoj maz bi postapil vaka kako vo anegdotava ...duri i jas za zal Smile
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2007 во 16:59
Originally posted by senokos senokos напиша:

koga  ke  doznaes  deka  taa  sto  ti  vlegla  dlaboko  vo  srceto  ne  saka  da  slusne  za  tebe

poednostavno nemoze da bide...
cekas prvin da dojde procka,pa ides na pazar i kupuvas gajba portokali i na kraj i gi nosis i i vikas ,,AMAN PROSTI MI;; i ona kako od puska ke ti rece ,,TI PROSTUVAM,,
samo gledaj sto poveke portokali da ima vo gajbata za poveke da ne misli na toa sto ja nateralo da izlezes od nejzinoto srce,tuku poveke da gi nasoci mislite na toa sto da im pravi na tolku portokali...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 11:57
Originally posted by ivin ivin напиша:

koga  ke  doznaes  deka  taa  sto  ti  vlegla  dlaboko  vo  srceto  ne  saka  da  slusne  za  tebe

poednostavno nemoze da bide...
cekas prvin da dojde procka,pa ides na pazar i kupuvas gajba portokali i na kraj i gi nosis i i vikas ,,AMAN PROSTI MI;; i ona kako od puska ke ti rece ,,TI PROSTUVAM,,
samo gledaj sto poveke portokali da ima vo gajbata za poveke da ne misli na toa sto ja nateralo da izlezes od nejzinoto srce,tuku poveke da gi nasoci mislite na toa sto da im pravi na tolku portokali...

LOLLOLLOL Ова од лично искуство?
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 12:25
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

togas, bi se otkazala od nego bez razlika sto mi vlegol vo srce

I JAS ISTO, DEFINITIVNOWink
   DIJANA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.