|
Снаа и свекрва |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,hehehhehe,,,,,,snaite sekogash imaat podobri relacii so svekorite,,,otkolku so svekrivite,,,
,,,ta zatoa ,,vie mladive sho imate sinovi mislete mu ja ushte od sega ,,i vie ke bidete eden den svekrivi,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SIKTER be!!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господ да ги чува свекрвите од снаите оти тешко ни се пишува на нас синовите нивни...многу е лошо кога си немаш избор...ако жена не те поштува ке си се вратиш да си живееш со мајка...ама ако ја немаш, кој ке те сослуша, која ке те прими?
Изменето од Mazak - 01.Јули.2015 во 01:47 |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовницатаааа
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубоцницата може да прими само сочуство од жена ти или пак пари од тебе...друго не прима таа.
|
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи каква љубовница си нашол, перформанси, рок на траење, цена на одржување, помината километража...
Ќе си најдеш од поскромните или евентуално ќе си купиш куче. Тоа секогаш ќе те слуша и ќе те прими во прегратки. И најубаво од се е што нема да те изневери
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, у случај да не сакаш кучки и кучиња, што тогаш?
|
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачки, папагали (пази со овие, бетер од жена можат да зборат)..
Хрчак!
|
|
|
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Риби
|
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааа сакаш да уживаш во самотијата
|
|
|
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да уживаат снаите и свекрвите коа се заедно, ама тешко таа желба да ми се исполни...
|
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишле снаа и свекрва на одмор во Ерусалим.Се арно се шетаат таму...ама на свекрвата и се слошува и она умира таму.Снаата сега појма нема што да прави.... иде по институции и и велат ако ја закопаш тука ќе те чини 500 евра...ама ако сакаш да ја носиш во Македонија ќе те кошта скоро 5000 евра...мисли снаава само 2 минути и вика одма.... ќе ја враќам....сите и викаат размисли ....многу е разлика во парите...не јас решив.....вика она...... ќе си ја носам дома...овде кај вас воскреснуваат
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccccccc, strashno...strashno...
Изменето од Mazak - 12.Август.2015 во 00:05 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |