|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 540541542543544 566> |
Автор | |
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има и подрастични случаи на техничка грешка при испракање на маил, како на пример еден мој колега што наместо само на мајка му го препратил по грешка на сите од групата студенти(момакот има 35 год и се жали кај мајка му дека кога излагал со жените од интернет социјални мрежи му изгледале сите како со по некоја фалинка-никако неможел да се одлучи да ги повика по втор пат на вечера)
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па со мајка му нека си излезе... Денес - роденден... еден од десетте месецов |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажи му дека е време да излезе со маж Денес се јавија од фирмата каде што пратив mail, ми вика - добар ден, јас сум тој и тој, го примив вашиот mail ама изгледа има некое недоразбирање или техничка грешка?!?!? Јас што дека никој не ме гледаше..пропаднав во земја, поцрвенев, заборавив што треба да кажам После дојде на работа, разјаснивме се што требаше. Јас цела |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. денес бев в банака и..
се смеев на мој рачун!! последно шо ме насмеа.. сдк, де!! - денес!! Изменето од outlook123 - 11.Јуни.2015 во 16:00 |
|
едно е - не се две
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес,за кратко време многу работи ми дојдоа преку глава...
А денот и не беше толку лош додека бев на работа. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес се разочарав од мојата симпатија...Ги изеде ноктите
Ќе и простам ако разберам дека била нервозна од моето присуство. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес... јас и 30 деца... Smells like trouble to me |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес дождот ме поремети.. и на работа покасно отидов, се смрзнав, па се препотив
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера роденден, денес забава, утре друга... во недела трета.... што е многу - многу е |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес останав без кола.
Но што ме удри во умот од работа до дома пешки си дојдов. Низ сите улички од детството во старото маало сум поминал. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес си најдов уште еден ефтин билет... |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денов ако по утрото се познава...Што поскоро мине,тоа подобро.
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ден беше ова којзнае, што фатив - се расипав... |
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не вежбаше јога.. ?
Изменето од outlook123 - 25.Јуни.2015 во 00:02 |
|
едно е - не се две
|
|
Внеси реплика | страница <1 540541542543544 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |