|
Вистина или предизвик... |
Внеси реплика | страница <1 221222223224225 255> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не
Ама знам еден што сигурно знае. В или П |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е, ај прашај па кажи
П |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти ако ја дигне и другата ќе падне.
Да ја надеш бројката од пописот за штрковите во Македонија. Ако воопшто и го направиле тој попис. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://vesti.mk/read/news/5543994/2087837/kje-se-brojat-gnezdata-na-shtrkovi-vo-makedonija
Че треба да почекаме На последниот попис биле регистрирани околку 640 штркови, не броејќи ги младите В или П |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако даваат сендвич,јас и младите ќе ги изборјам.
П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво ти да најдиш и да пишиш по колку јајца несат
штрковите во просек, и колку дена ги лежат, за да знаеш кога да почниш со броење |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една рака јајца носат најчесто.
Од 2 до 6,но најчесто помеѓу 3 и 5. Во интервал од два дена.А ги лежат од 35 до 38 дена.Во месец мај започнува носењето на јајцата. Да спремам јас полека куферот,за пописов. На страна сендвичот,некое јајце ако останало несипилено земав ука барајќи низ гуглево за штрковите и бајач да се сторам. В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одма да се пријавиш во темана Магија за заљубување и одљубување
Ако има тендер за калфа прва се пријавувам В |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Че ми треби чоек за канцеларијана Битола,мора
да му напраиме на луѓено да мисла оти сме оргинал од местото каде ова баење е измислено. Гости кога ти доаѓаат кој им вари кафе Или и да сакаат немаш сол |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега па и ти
Кога морам ќе сварам, иако многу често се случува да ако не си побараат сами не им варам, оти мене не ми текнува В или П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
В
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разбра зошто симпатијата си ги изеде ноктите
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неееееееее кој ќе ми кажи,работи во МВР-ДПМНЕ
Или може во некоја од следните бомби на Заев ќе има... В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Будно ќе следиме
П |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 221222223224225 255> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |