|
UFC |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И малку ми е глупо кога сам си пишувам по тема, али ајд...да си кажам...Каин Веласкез го зеде појасот во тешка категорија, го бичкаше Дос Сантос три рунди...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За три часа, во Мексико Сити, силите ќе си ги одмерат Каин Валаскез и Фабрицио Верудм.
Првиот е шампион во тешка а вториот привремен шампион во тешка категорија. Според мене, ќе биде страшен меч. Голем фаворит е Валаскез, меѓуто, според мене Вердум не е за подценување. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нов Шампион во UFC во тешка категорија, Фабрицио Вердум победи со давење со Гилотина.
Супер меч. кој сака да го гледа, бујрум линк
http://weekendmma.blogspot.com/2015/06/cain-velasquez-vs-fabricio-werdum-ufc.html |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ноќеска на ред е UFC 189 и мислам дека ќе биде страшно добра вечер со ептен супер борби и како шлаг на се за борба за привремен шампион до 65 кг меѓу Чад Мендез и Конор МекГрегор.
На следниов линк го имате распоредот на борби http://www.ufc.com/event/UFC189 Прелиминарните борби почнуваат во 1 наутро по наше време, главната борба некаде околу 4 наутро.
Изменето од fiks - 11.Јули.2015 во 23:16 |
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |