|
Бајачки |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
исти тапанчиња како во шише со минерална вода.... само беа на крвчињата,... т.е на камчињата |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувам во бајачки , мада некои викаат подсвеста игра голема улога
Ако длабоко во себе си велиш дека ке оздравиш ,,тогаш ке оздравиш ,,,ако велиш дека ке положиш, тогаш ке положиш ..... многумина велат гласот од подсвеста играл голема улога |
||
|
||
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред многу год.кога бев матуратка ,денот пред матура мене ме исфрлија по лице некои црвени кругови,и веднаш отидов на лекар и докторката ме прегледа ми даде некоја маст и на одење ми шепна нека те однесе мајка ти кај една бајачка и ми го кажа нејзиното име(инаку докторката беше другарка на мајка ми затоа беше слободна да ми го каже тоа зошто многу луѓе кои го имале истиот проблем таа баба им помогнала).И отидовме и таа ми баеше нешто и со борина запалена ми кружеше околу лицето јас и се смеев и плачев дека ми беше криво што ми се расипа лицето пред матурска вечер.Додека пиеја со мајка ми кафе јас приметив дека лицето веќе не ме чеша и не ми е толку топло како што беше .Се погледнав во огледало и веќе почнале круговите да бледеат ,до вечерта ги снема како да не биле.Ја прашав што ми било рече те фатил црвен ветер ,демек сум поминала во средина кога два ветра се карале????чудно???ама ми помина..Сите тие работи ги припишуваме на психа,ама како може мало дете ..бебе кога спие му се бае од нешто и тоа има ефект ,еве едно мое дете шкрипеше со заби додека спиеше и свекор ми го однесе детето кај некоја бајачка и престана да шкрипи со заби...а детето не ни знаеше кај биле со дедо му??????????
Изменето од гјувеза - 01.Мај.2009 во 04:05 |
||
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne veruvam
|
||
super.man
Нов член Регистриран: 08.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.iluzionist.com.mk ima se za magii
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
некогаш верувам...
некогаш не...... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
lapidarius
Нов член Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na bajacki ne sum bil uste od pred 10-15 godini koga se pomocuvav vo gakji
|
||
елена86
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечки,да не знае некој што значи игли расфрлени низ куќа ?
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не верувам многу, ама ако има некоја што може да ми побае и да избрка лоши сонови одма да ја пишете тука. ОООДМА!
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ужас значи си суеверен човек
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka ti se prichinilo |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас се разбирам од бајачки - бркам лоши момци!
и бајам на сонови.. особено ако се лоши Изменето од outlook123 - 16.Декември.2014 во 14:00 |
||
едно е - не се две
|
||
martina4
Нов член Регистриран: 09.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazete nekoj sto pomaga ve molam
|
||
19-12-1977
Нов член Регистриран: 12.Јуни.2015 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На тија шо верува че му помине, на тија шо не верува не му мине ,тоа е сугестивна работа..
|
||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |