IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Денес...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Денес...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 540541542543544 566>
Автор
Порака
Mazak Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Мај.2015
Локација: YesImSupercool
Статус: Офлајн
Поени: 629
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mazak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2015 во 02:01
Има и подрастични случаи на техничка грешка при испракање на маил, како на пример еден мој колега што наместо само на мајка му го препратил по грешка на сите од групата студенти(момакот има 35 год и се жали кај мајка му дека кога излагал со жените од интернет социјални мрежи му изгледале сите како со по некоја фалинка-никако неможел да се одлучи да ги повика по втор пат на вечера)
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2015 во 21:58
Originally posted by Mazak Mazak напиша:

Има и подрастични случаи на техничка грешка при испракање на маил, како на пример еден мој колега што наместо само на мајка му го препратил по грешка на сите од групата студенти(момакот има 35 год и се жали кај мајка му дека кога излагал со жените од интернет социјални мрежи му изгледале сите како со по некоја фалинка-никако неможел да се одлучи да ги повика по втор пат на вечера)

Па со мајка му нека си излезе...хи, хи...

Денес - роденден... еден од десетте месецов ух

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2015 во 22:13
Originally posted by Mazak Mazak напиша:

Кажи му дека е време да излезе со мажплазење

Денес се јавија од фирмата каде што пратив mail, ми вика - добар ден, јас сум тој и тој, го примив вашиот mail ама изгледа има некое недоразбирање или техничка грешка?!?!?
Јас што дека никој не ме гледаше..пропаднав во земја, поцрвенев, заборавив што треба да кажамсмеење
После дојде на работа, разјаснивме се што требаше. Јас целацрвенеењецрвенеењецрвенеење

Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2015 во 15:55
.. денес бев в банака и..

се смеев на мој рачун!!

последно шо ме насмеа..

сдк, де!! - денес!!

Изменето од outlook123 - 11.Јуни.2015 во 16:00
едно е - не се две
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2015 во 20:56
Денес,за кратко време многу работи ми дојдоа преку глава...
А денот и не беше толку лош додека бев на работа.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2015 во 17:48
Денес се разочарав од мојата симпатија...Ги изеде ноктите
Ќе и простам ако разберам дека била нервозна од моето присуство.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2015 во 10:04

Денес... јас и 30 деца...
Smells like trouble to me загриженост
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2015 во 00:29
Денес дождот ме поремети.. и на работа покасно отидов, се смрзнав, па се препотив хипнотизиран
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2015 во 09:36

вчера роденден, денес забава, утре друга... во недела трета....
што е многу - многу е ох

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2015 во 23:16
Денес останав без кола.
Но што ме удри во умот од работа до дома пешки си дојдов.
Низ сите улички од детството во старото маало сум поминал.
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2015 во 01:03
Денес си најдов уште еден ефтин билет...хи, хи...

Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2015 во 09:06
Денов ако по утрото се познава...Што поскоро мине,тоа подобро.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2015 во 00:00

што ден беше ова којзнае,
што фатив - се расипав...загриженост

Кон врв
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2015 во 00:02
да не вежбаше јога.. ?

Изменето од outlook123 - 25.Јуни.2015 во 00:02
едно е - не се две
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 540541542543544 566>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.