|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 263264265266> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха, не доаѓаш...ќе дојдеш и оро ќе играш...и на маса ако треба...
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И лаки, што стори со собиранкава?!
Да ти се замешам малку во манџата, вака како немажена! Па уште и јавно ти се пуштам, леле ќе ме распнат на крст сега чесните! |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto nema kvorum , nema ...da si se dogovorime Ti i jas da si pojdeme nekade , pa tamu jas ke ti se pustam
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа ич не си чесен
Кој знае сега какви муабети ќе ти извадат!
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se izvinuvam za buabetite , ama merak si e merak....
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е собиранка за матура или за 25-годишнина од матура? За да знам дали да се пријавам... |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шефке, ќути таму сега, не не потсеќај на годините
Има тука стари, без деца, кога ќе спомнете години ми иде да си се свртам и да си заминам. Сите реализирани на секој план, само јас на лаки му се пуштам на стари години Него, земи бројче, застани во ред, ова е за задоцнетиот роденден на форумов, памтиш кога беше? Да не копам сега хаха
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveli sefke...poveli , pa ako me zavede Evangeline...ke ni bides kuma
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За заведување знам дека ќе те заведе. Туку, на кумата ли и се купуваа нови чевли или на стројникот беше? |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kola nebaraj , za cevli...problem nepravam , a sekako i fustan so cevlite da odgovara
|
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам едни во мисла, убави се..
Ама цела плата ќе ми отиде на нив Се тешам, вреди за кумата стројничка
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кола не барам ама чевли никогаш доста. Како и на секоја жена де. Да земам бројче значи за собиранкава, ако ја правите во август некаде? |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nerekov ti strojnicka da mi bides za kumata ...kumata ke e strojnicka za tebe
|
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako trgnavme...do avgust moze i na mekici ke te vikame...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 263264265266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |