|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 84> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не биде дека само го фалам протестот...
многу...ама баш многу ми пречеше глумењето на некакво обезбедување на дечките со црвени маици...особено влегувањето во некаков си филм дека они се тие што се вистински чувари на редот и дека они ќе спречат ако нешто треба да се случи. абе тикви едни...народот дошол на протест да изрази некакво чуство, задоволство или незадоволство...не да се тепа. оној момент кога на народ ќе му се стемни пред очи...гази се пред себе
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас забележав дека има кордон од луѓе во црвени маици. Кои беа тие?
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некаков вид на обезбедување што би служел како тампон помеѓу масата и полицијата за да не дојде до конфликт.... всушност беа влезени во таков филм што изиграваа и редари и полицајци притоа носејќи некакви чудни одлуки и правила што само Господ знае од кај ги смислуваа....
Глупост на организаторот, ништо друго... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А во која смисла мислиш на ова
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Владиниот авион со делегацијата предводена од премиерот Груевски принудно слета во Цирих
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само присебноста и искуството на пилотот спречила катастрофа со владиниот авионЈас имам сосема спротивно мислење од постоечкото.. Само набрзина припремената „причина„ кога авионот беше паркиран некаде во Брисел е за мене меродавно, и сето она што подоцна (му) се случи на владиниот авион и неговиот среќен завршеток на летот над швајцарските Алпи. пс Премногу случајности има во последнава деценија ...кога се во прашање македонски политичари кои застапуваат исклучиво и тврдоглаво само македонски интереси. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od izvori od Aerodrom Cirih ...Vladiniot avion sletal so puknato staklo , koe ne bilo smeneto na poslednata kontrola.Poradi toa e dojdeno do gubenje pritisok vo kabinata ....E sega jaka im dusa na onie od SOZR...Ke go jade nekoj
Изменето од laki_bu - 22.Мај.2015 во 23:27 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
и овој токмак бара владата да падне... земјо отвори се и голтни ме криминалец со криминалец со дружи... Харун Хаџибулиќ и зајко опиночето а за оваа слика немам коментар... |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ova se lepeni , montirani , seceni , prelepuvani...sledete go govorot i dvizenjeto na ustata..i se e jasno
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечково нема да речам оти ми е антипатичен.Но никогаш не ми бил симпатичен.
Е додуша ни мувата сум си ја немал на капата... Ретроспективно кога ќе се вратам во времето кога ги изучувавме Балканските војни,и оние братоубиствени борби.Убаво се сеќавам кој порив го имав во себе на гнев оти некој не влечел за уши и терал да брат со брат се убиваме... Денес знам дека доволно се двајца малоумници за да сето тоа се случи. |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No comment....
Контра-камперот кој се радуваше на сладоледот – во 1997 осуден за газење на македонското знамеИчо Гаврилов во 1997 беше осуден од судот во Крушево за нарушување на честа и угледот на Република Македонија заради газење на македонското знаме, но подоцна ослободен. Во 2010 го снимив за КОД каде зборува што го натерало да го стори инцидентот“, напиша новинарката Снежана Лупевска на Фејсбук. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доста де само да се плукало,еве дека има
младина која му е благодарна на Премиерот. Нека вечно насмевката му стои,трчањето по соништата е половина смисла од животот,среќата нека го прати и до остварување на истите... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така било со векови и така ќе остане уште долго во Македонија. Се заблагодарувавме на турците, потоа на србите, бугарите и грците, следеше Тито, Бранко, НАТО, сега Никола, утре ќе биде некој друг… Впрочем, иако од една страна не би сакал тоа да продолжи, од друга страна не би сакал ниту потполно да престане. За мене тоа е доказ дека некои луѓе наместо да бидат пасивни набљудувачи на збиднувањата, се однесуваат како активни крeатори на својата судбина. Факт на живеењето е дека ниту една земја не била и никогаш нема да биде место кое ќе ги задоволи потребите, желбите, аспирациите, амбициите и очекувањатa на сите луѓе. Фала Богу, нека остане така. Изменето од Messenger - 29.Мај.2015 во 17:06 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7677787980 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |