|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 84> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам, јас го читав порано, имаше сајт Буре барут мислам, сега не сум влегол тамо па има една година сигурно, иначе на фејсбук го најдов не се сеќавам како.
Цел сајт му беше со завери, со статии што прв пат ги читам, теории на заговор и слично. Настроен е против влада иначе Не знам, ептен несериозен ми гледа после тоа со Тоше, а и како ги дознава работите а не живее тука тоа што кажа Нинџа не знам. Еве нешто се испостави за точно, тоа со синот на Трајко.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама тоа со синот на Трајко не е ништо посебно тајно, јас на пример го знаев уште пред Божиновски да го каже....само што не се рашири многу по јавноста, односно се викаше дека е шпекулација или коинциденција ... друго лице со истото име и презиме.
а знам дека има рекетирано одредени бизнисмени за кои има валкани информации, особено во кумановско
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас па на ова немам коментар
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На денешниов конгрес на ДПМНЕ имаше повеќе комуњари отколку на последниот конгрес на СКЈ ...
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поголеми и по ПРЕВРТЛИВИ вртимушки од комуњарите овдешни , ниту имало некојпат ниту пак ќе се родат во Маќедонијава наша од комуњар во FYROM прекрстена..хехе?. Само (кажал) за 2-3 месеца...фиромјански излезе дека (му) биле!?. |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и Битола дигна глава... |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Возачите од автобусите на ЈСП на протест пред СДСМhttp://vecer.mk/makedonija/vozachite-od-avtobusite-na-jsp-na-protest-pred-sdsm
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чисто онака изгледајте го човеков, изгледа размислува побисто од многу македонци... http://24vesti.mk/kumanovci-gi-povikuvaat-politicharite-na-teren-ne-da-povikuvaat-na-smirenost-od-kancelariite Кумановци ги повикуваат политичaрите на терен, а не да повикуваат на смиреност од канцелариите10.05.2015 | 14:10 Прочитано: 3389 Кумановци ги повикуваат политичрите на терен, а не да повикуваат на смиреност од канцелариите. http://www.dailymotion.com/video/x2pp7mb_anketa-kumanovo_news |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А пази ова е "дипломатски речник"...
И ако нивнато "загриженост" и "очекување" овие нашиве уличари (евидентно на речникот кој сите го слушнавме) не го сфатат...Тек ни идат маките. |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биди сигурен дека го сфатиле...односно знаеле што ќе им се каже уште пред самата средба, оти дипломати не доаѓаат во таков формат за да донесат покана за бал
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно имаат план Б...Го снимиле овој американецов како чепка нос,
па ќе си ја повлече изјавата.Односно ќе потврди дека е лепено,прелепувано и додавано. А како извинување Силванева Бонева ќе лапне бурек у Белата Куќа и догодина. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фејсбукон стана место каде попрво статусите
на било кој од новинарине би ги ставил во без коментар... Читам кај опозициски новинари... Јанкуловска и Јанакиевски поднеле оставка... После вицон за Груевски оти поднел оставка,но Иванов не ја прифатил... Само ќе си констатирам без коментар,секако лошо ни се пишува |
|
Внеси реплика | страница <1 7374757677 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |