![]() |
|
Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 69> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Многу сум сигурен дека Заев на крај ќе испадне нај наивниот политичар на сите времиња.
А што не закачи во каша не закачи, и тоа никој не може да му го спори. Самоуништување де......Заев = Чичко Кумплунг
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
да бе да, Грује е бајче, јагненце, душа невина напатена....
![]() абе ај не ме смејте....снимкиве го докажуваат она што мене одамна ми е јасно а сега има прилика да го слушне и секој македонец : Груевски Никола е само еден обичен криминалец, на кого му чуе и за име и за народ и за евроинтеграции...ориентиран само на лично богатење, пакосен како некоја вештерка од цртаните филмови, подмукол, само провизии му се во глава....
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Абе Фикс, Заев ќе го јаде стапот, барем на хартја. Дали ќе си ја отслужи казната или не, иако сакаме да веруваме дека само ВМРО ги има конците во раце, да не се лажеме самите себе, има многу "меѓународни" фактори во тоа..
Мене ме интересира кој ќе понесе одговорност за местењето избори, за вработувањето/унапредувањето партиски кадри, за бркањето од работа само затоа што имал партиска книшка од опозиција.. Ме интересира зошто иако постојат индиции за кривични дела, актуелната власт молчи, зошто ЈО, народниот правобранител па и другите институции не се позанимаваат со кршењето на едни од основните човекови права загарантирани со Уставот на РМ?! Дискриминација е во прашањем и тоа директна, не индиректна. Постојат тие луѓе со име и презиме, жалосно е!
Изменето од evangeline - 20.Април.2015 во 17:11 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
https://www.youtube.com/watch?t=10&v=aoI16maok1Q
Изменето од laki_bu - 20.Април.2015 во 22:14 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Јако е
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Branko C. ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Фикс, а ти сакаш Груевски да падне?
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Фикс ти ова сериозно???? Не сме во каша шо ќе одплаќаме кредит кои од 2015 треба да почнат со враќање? Заев нас не стави во каша? Не бе Фикс,Заев во кашата ја стави власта а власта пак нас не стави во каша и тоа баеги какана каша |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Branko C. ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 45 |
И друга работа Фикс.
Не му го бери ти гајлето на Заев дали ќе испадне наивен. Има кој да му го бери гајлето. Но ајде, кога веќе си му го забрал гајлето, еве од негово име јас ти се заблагодарувам. И не те закачи Заев во каша до гуша. Те закачи Груевски што набилда 7,6 милијарди евра долг. Што надворешен, што внатрешен. Па сега ти пак барајј од каде се снимките добиени. Еве јас ќе ти кажам. Вонземјани му ги дадоа на Зоки. Дел донесоа со спејс шатл, а дел преки вселенска радио станица ги пратија. Сега задоволен? |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Добро, ајде не знам јас ништо, вие сте се во право.
Ајде пример Груевски дава оставка.
После што? |
|
|
![]() |
|
Нека даде прво, па после ќе ти кажеме
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Што ќе ми кажеш ти ооооооооооооооо Бранко, што ќе ми кажеш
![]() Нека даде прво па после ќе ти кажеме
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Нешто ти е смешно?
|
|
![]() |
|
Смешен ти е долгов од 7,6 милијарди евра што го набилда Груевски?
Ајде радувај си се |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Е од кај ја најде таа бројка од 7,6 милијарди евра Бранко?
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |