IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 69>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 14:40
Значи правник не сум и не знам што како оди и се нарекува постапката, ама ти верувам дека е така таа процедура и се залагам тоа да се спроведе.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 14:45
епа не се спроведува....прашај било кој криминалист и ќе ти каже дека ова што ти го кажувам, е вистина и дека државните органи треба да поведат истрага за сознанијата кои ги добиваат.
Самиот игнорантски начин кажува дека они немаат намера да се зафаќаат со тоа.
А пази...и така некој нема  доверба дека снимките се прави, некој нема доверба во институциите...нека ги дадат во независна лабораторија, има доволно форензички лаборатотии кои вршат фонетски вештачења и во нашето соседство...ако им е блиску, ене го ПАтер во ПАриз, нека одат заедно таму, нека се докаже кој лаже а кој е во право.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 14:47
Ма бадијала си прајме муабет, кој не ферма нас тука
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 14:49
Originally posted by fiks fiks напиша:

Ма бадијала си прајме муабет, кој не ферма нас тука

да беше до нас двајца, ќе се договоревме уште во септември...пред да почнат глупостите...смеење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 14:50
Мислиш ти Заев а јас да сум Грујо?
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 14:52
па ако сакаш биди ти Заев....хи, хи...
нема да те затворам бе...свиркање
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 14:56
Не бе, тоа се неспоредливи работи...прво ако кинисаме со политички определби ти никако не ми личиш за Заев, тој е глуперда бе....јас Грујо не би можел да бидам искрено

Ама од оваа гледна точка да сум на место од Грујо не би прифатил уцени од Заев, за друго не знам
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 14:58
Originally posted by fiks fiks напиша:

Не бе, тоа се неспоредливи работи...прво ако кинисаме со политички определби ти никако не ми личиш за Заев, тој е глуперда бе....јас Грујо не би можел да бидам искрено

Ама од оваа гледна точка да сум на место од Грујо не би прифатил уцени од Заев, за друго не знам

и јас да сум како Заев, не би му одел во кабинет да ме снима и да ме бламира....оти со криминалци, терористи и социопати не се преговара, тоа е меѓународно правило...а Грујо е барем две од наброените работи...хи, хи...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 15:00
Ами овај твојов бе осуден беше од сите судови, Папата го аболицира

Грујо во однос на ова е чист
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 15:04
затоа што уште не се нашол саглам обвинител кој ќе му го изгори газот за се она што се врти по снимките...само овој тешко дека ќе има кој да го аболицира...хи, хи...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 15:06
Ма какви снимки, она се глупости, плус нелегално, плус може да е шнајдерисано смеење
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 15:09
почнавме да се повторуваме....ќе наиде Ванѓето па ем ќе не избрише ем ќе не банира...смеење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 15:11
Не бе зошто така мислиш, супер муабет си тераме, се е на тема, не сме оф топик со ништо.
неколку жолти ракии.

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2015 во 16:58
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

почнавме да се повторуваме....ќе наиде Ванѓето па ем ќе не избрише ем ќе не банира...смеење

Ма кај смеам шефот да го избришам, после и мене да ме прати во затворгрицкање нокти

Него ве гледам т.е читам и двајцава и ви се чудам како имате нерви да дискутирате на темава..
Иако ги следам, крајно незаинтересирана сум затоа што на крај тие што се на список ќе одат во затвор, другите во кафана и 

Знаете само што ме плаши?
Тоа што народов очи си вади меѓу себе. До вчера пријатели, денес не сакаат на маса да седнат затоа што едниот бил ВМРО другиот СДСМ. Гајле ми е утре кој ќе оди во затвор, а кого ќе го пуштат како ништо да не било..
Во врска со она што го кажа Нинџа - индиција за извршено кривично дело, да постои. Ама и сам знаеш како се постапува по тоанамигнување Снимките сами по себе се индиција за извршено кривично дело, а ако решат да го истераат тоа до крај, нека бараат докази да си го обелат образот.. (сите знаеме дека тоа нема никогаш да се случи)
Значи, да разјазниме..
Снимките се индиција, не доказ. Затоа не велете дека не можат да се сметаат како доказ, затоа што не се. Доказен материјал ќе беа доколку беа прибавени со судски налог..

Друго нешто, ме интересира многу кога се снимкиве направени..
Не знам дали знаете, дали памтите, некаде 2010-2011 година Уставниот суд поништи неколку одредби, меѓу кои и онаа за прислушување без судски налог. Според законот за електронски комуникации, тогаш беше дозволено МВР да прислушува без налог..

Не знам како ги гледате работиве, ама мене и од двете страни ми се гадни..
Едната страна (ВМРО) поради се што се слушна од снимкиве (за кои искрено верувам дека барем 80% се веродостојни, затоа што знаеме и самите колку е саат дури и без снимки), а од другата страна ме згрозува начинот на постапување на Заев. Нели мислеше за доброто на МК, нели сакаше да ја оправи земјава..
Знае ли во каква каша не пикна?!

Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 69>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,529 секунди.