IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика меѓу жена и љубовница
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика меѓу жена и љубовница

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546>
Автор
Порака
outlook123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Регистриран: 16.Октомври.2014
Статус: Офлајн
Поени: 1633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 15:57
само внимавај! - каде е глупавото, таму е и паметното
едно е - не се две
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 16:21
Ако не пробаш, нема да знаеш!
Која е разликата де!намигнување
Љубовницата е секогаш попаметна, само глупава е работата што ја прави.. Глупава гледано од другата страна..
Ама зависи од која страна гледаме...
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 16:39
А што ако се работи за љубов?

Мислам, ако мажот е оженет со жена која не ја љуби, но останува со неа поради одговорностите за создаденото семејство… и потоа ја наоѓа својата вистинска љубов? 

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 16:52
ах!, љубовта не е воопшто логика! паметна де!

не познава граници никакви, ете!
едно е - не се две
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 17:33
Љубов е тоа, не е панаѓур голема насмевка 

Меси, ако не ја љуби постои развод де и крај на приказната.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 18:23
Originally posted by fiks fiks напиша:

Меси, ако не ја љуби постои развод де и крај на приказната.

Токму така, но можеби човекот чекал додека не нашол љубовница и видел светло на крајот од тунелот. среќа

И потоа луѓето ќе велат дека љубовниците растураат бракови. тага

Да, на прв поглед изгледа дека растураат, но поентата е дека тие од почетокот не биле изградени, туку постоеле само формално. 

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 18:33
Абе некогаш и да е изграден и се некој брак обично и најчесто жена го растура...знаеш она, се појавува некоја помлада, по убава и по секси и на крај спермата во глава ќе удри и тоа е.

Имаше една фотка на интернет во врска со заветот додека смртта не не раздели и одма до неа смертта се појавува, а смртта е како што ја опишав погоре, млада, лична ептен и секси голема насмевка
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 18:38
Ако мажот не ја љуби, кога тогаш ќе ја остави. Крива е жената што не знаела да си го задржи мажот..
Па добро бе, прадедо ми живееше 98 години, до последен ден не погледнал друга жена, а не во кревет да му се пикне.. 

Ах што лесни се маживеплазење

Being RICH

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 19:24
Ааааааа така, така, дедо ти не погледнал друга жена...не си машко и не си била во друштво на постари, да видиш какви што кажуваат за туѓи жени смеење 
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2015 во 23:47
Прадедо ми беше, роден илјада осумстотини и некоја хаха

Не ни сакам да сум во друштво на (туѓи) мажи, доволно ми е што им ги знам приказните на тие околу мене, раскажани од женска странахи, хи...
Него, шала на страна..
Имате љубовници бе? Да видиме кој кажува од искуство. Еве јас и да сакам, не можам да имамголема насмевка

Being RICH

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2015 во 09:39
Жена ми е поширока во колкови а оваа другата е поразвиена во градите....
Плус втората е пољубоморна од жената....
Јас онака, малку да ги опфатам и физичките разлики, вие ептен филозофски сте му ја опраиле....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maya

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај outlook123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2015 во 08:36
разлика гледате само поради фиксовиот закон! и онаму каде ја нема!
едно е - не се две
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2015 во 20:02
Типац со швалерката во кревет...некој ѕвони на врата.
Швалерката, смирена, му вели дека е мажоти, да не паничи оти таа ќе ја среди работата!
Оди, ја отвора вратата и му вели на сопругот:
-Сонце, што убаво што се врати...Оди и фрли го ѓубрето!.. Му ја дава кесата со ѓубре и маж и заминува.
Швалерот се облака и си заминува смирен  и додека слегува по скалите си вика "И убава и паметна..." 
Стасува дома, ѕвони на ѕвончето и жена му ја отвара вратата и му вели:
-Ах злато, што убаво што се си дојде...Оди и фрли го ѓубрето!.. 
Типот го зема ѓубрето, слегува по скалите и си вели: "И грда, па и команда ..."

смеење

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2015 во 21:42
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

Жена ми е поширока во колкови а оваа другата е поразвиена во градите....
Плус втората е пољубоморна од жената....
Јас онака, малку да ги опфатам и физичките разлики, вие ептен филозофски сте му ја опраиле....

A zena mi stalno vika ..Ovaa nasava e pozgodna od onaa na Ninjaнамигнувањеда
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.