|
Чоколадо |
Внеси реплика | страница <1 33343536> |
Автор | ||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овие ми се меѓу најомилените. Нормално, кога ќе ми ги донесе некој
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Договорено !! Наредно идење во МК
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нешто унгарско?
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако беше за мене прашањето - полско
Изменето од Omar - 05.Април.2015 во 21:38 |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ако беше за мене, Белгиско
Ама знам дека за Омар беше
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немој да не си донел...
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а може и тоа белгиското од Лина да го пробаме...
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме стрви и не ме ставај сега во минус, немам 20 евра за чоколатце
|
||
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас ќе частам...даде Грујо плата...
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одличен изум
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се би пробал, само тоа на среде ЊЕТ !!!!
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od Cadbury mi e omilno mlechnoto, pa posle nego toa so leshnici.
No prethodnava nedela edna komshivka si dojde na gosti vo MK, mi donese edni smeshni, a sepak vkusni cokoladi. Iako ne go menuvam mlechnoto E vakvi dobiv vo dva vkusa |
||
||
Внеси реплика | страница <1 33343536> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |