|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 757677 |
Автор | |
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ko so znam temata e MKD i EU...,a ne GLUP I POGLUP...
Gleam deka krivicata,sprema Inkvizicijata e kaj Pijandurata... Dali,ironicno,sarkasticno,arno ama,u pravo ste,slucajno ili ne... SETETE SE,SAMO,KOLKU MNOGU STE U PRAVO.... Kakov avtogol,Boze...Boze... |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашиот политички естаблишмент ја разбира Македонија како поле за ефтина работна сила и затоа нема потреба од влез во ЕУ. Бангладеш да не се членка на ЕУ.....??? |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKAD...A MOZDA NI TAD...PA I NE MORA...SO sme se fatile ko slep za stap
onadejki ja Aplikacijata bukva po bukva...Mal milion Evropski zakoni gi ubacivme u sema i vise nema vrakanje...Se sprema Aplikacijata...Mal milion otkazuvanja,odrekuvanja,sikaniranja....A ZASTO?Za da 20 godini MKD sluzi ko eksperimentalen poligon i laboratorija za Zapadnjackite erekcii i frustracii...Zosto 20 godini paralelno tecat kvazi-pregovorite za Imeto i clenstvoto na MKD u EU...ZOSTO????20 godini se borime ,EJ MAJKE IM GA...,za dostoinstven pogled kon Svetot,od sobata na MKD,se dovedovme do megusebni karanici,AMA U SEKOJ POGLED,TOTALNO U* SEKOJ POGLED,i za ova nejkum nikakva replika,POSTO SUM TOTALNO U PRAVO...Po site FER PRAVILA so gi donese ON so Povelbata,Skopje treba da bide sediste na Orvelovata drzava mesto Brisel...Mozno li e so tolkava Hipokrizija da vodis edna nacija,.MKD nacija u propast...A edni kvazi Ekonomii,so do vcera zavisea od MOITE 50 MARKI,da bidat moj Idol ili Modus,kako JA treba da se ponasam za da bidam del od Orvelovata drzava...MA,NOSETE SE...Taa Hipokrizija ja finalizirase Ilirida,so po mene e cista LOGIKA na ona so dosega se slucuvase ,se slucuva i ke bide del od slucuvanjata vo MKD... Ebes ti vise intervjuirani tipovi ko'''IZVINI-NE SUM OD TUKA""... Izglea deka pocna nekakvo pozicioniranje u MKD,fakanje za stavovi,za nekakva ''Istorisko-vizionarska segasnost''',so bi ja upotrebuvale dozirano,no Kvantitativnosta ke zavisi od toa KOJ TE LECI,ZASTO i ZA STO...OD SEGA,PONATAKA,PA I VO IDNINA...Barajte lek od ili protiv EU-forija... P.S.Izvadok od "ZITIETO NA ..." |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со ова опозицијата замрзна све.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со сегашново темпо, поправо ЕУ ќе се распадне отолку ние што ќе влеземе во Унијата
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе што убаво ни е вака, што ќе ти е ЕУ
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да влеземе, за да може сите да избегаат на работа во некоја од понапредниве земји...да остане повеќе простор тука....
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, да се шириш
Или сакаш да го изгаснеш светлото Шала на страна, нас ни ЕУ не не оправа. Џабе е да влеземе. Баш ние кога ќе влеземе, ќе се распадне... Несреќа носиме хаха
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според пресметките, за 35 години во Македонија ќе има повеќе муслимани од христијани....така да не е лоша идејата предвреме да си го фатам патот...
|
|
Внеси реплика | страница <1 757677 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |