|
Најодвратно јадење |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Освен боранија нема друго што да не го јадам
|
|
Фолксвагенка
Група Девојка му на Фолки Регистриран: 08.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посната манџичка на баба со една бавча магдонос...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ribji corbi,kormushki.....
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шкембе чорба:( Не сум ни помислила да пробам! Изменето од Valerija - 27.Декември.2013 во 22:00 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boranija
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам некоја аверзија кон одредено јадење, скоро сите ми се убави што би се рекло не сум голем пребирџија, манџија, сакам скоро се да пробам, и генерално јадам се. Незнам зошто на доста од форумов боранијата му е одвратна, баш ја сакам и е соодветно лесно јадење во летниот период, посебно ми се допаѓа со јогурт или кисело млеко
Изменето од panter123 - 23.Јануари.2015 во 23:19 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас ко Пантер, посебно ако некој ми приготвува, ич мана не наоѓам
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако почнам да набројувам, ќе заборавите на останатите пдф..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Angel-Miranda
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 24.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пача или пивтија,рибја чорба,шкембе чорба,кромид,лук,праз,мозоци,црева,црн дроб,ѓувеч,дајкон,модар патлиџан,ориз во манџа,тестенини во манџа,јагнешко месо,недопржени јајца,премногу мрсни јадења.Има уште многу што не јадам ама не ми текнува.
Изменето од Angel-Miranda - 04.Април.2015 во 22:05 |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пача (пивтија).
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Домашната пача и не ми е баш одвратна, интересна работа. Ја правам, 99% од случаите не ја јадам, има кој да се погрижи за неа.
Ама затоа пак кога ќе ја видам во месарница ми се превртува нешто во стомак. Жив кромид МРАЗАМ. Го јадам само кога има 1000 души околу мене и морам да го проголтам некако, затоа што не сум го приметила пред тоа. Похован кромид не сакам, ама може да помине некогаш. Во јадења го јадам, се додека не го гледам, добро е. Е сега тоа е од оние поединечни состојки. Од готови јадења, т.е од оние зготвени дома, ресторан или било каде, не можам да поднесам суши! Еднаш морав да одам во јапонски ресторан, го вртев тоа менито преку пола сааат и на крај останав гладна. Така да, не фала.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od paci i takvi nekoj specificni jadenja sto skoro nikoj ne gi jade ne se razbiram sigurno i jas ne bi gi jadela ,ama mene najodvratno jadenje mi e jadenje sto e stoeno ,staro ,sakam svezo prigotvena hrana.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно пача !!! Или сега Велигденски - куК*рузи !!
|
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |