![]() |
|
Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 69> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
А што сака авторот да каже?
Тој ги монтирал (креирал), ама сепак се нелегално стекнати?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
според бандитиве, Заев поседува нелегално стекнати, креирани материјали....
ебати логиката....и писменоста....
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Па гоца бркалијата кажа,ПО СЕЛСКИ,нема и однесување и се.А да марјан освен за џебот и фасмилијата,ништо друго,се се слуша ,а богами и се гледа. Е сега ако некој сака да го наречат специјалка,мајката да му ја пцујат и пак за него да гласаат,тогаш е тоа одлика на п....! Благодарам разум сеуште имам,кубурата не ја употребувам,но паметот ме служи. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Posle tolku raboti sto napravi Marjan vo PP sramota e da plukate po nego !! Sto bese PP - sto e sega!!
|
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Денес имавме неретка можност да посведочиме реално(За нас тоа е од поодамна познато),како марјан г-началникот на прилапон ги нарекува прилапонци за специјалки,ќе му еб.еле мајката на тие од центар што не гласале,како за игуменот од Св.Јован Бигорски пцуе ,зашто овој му се јавил на јанајчије да размисли за казната од (11.000 евра,па било и малку) на против кандидатот Локвенец и слични гнасотилаци за
Полтичари од ДА,сдсм,партија на југословените(тогаш уште српски ,странка југословене) и други подлизурковци,кои ја презедоа ВМРО-ДПМНЕ,една партија со вистински демо(н)христијански цели,видовме колку се лицемерни,а ваму бараат заштита од народот,па сега како верници се впуштаат дури и во Предвидувачи,пророци на апокалипси. Ехх ,народ ПРАВОСЛАВЕН и во ПОСТ,пред големите Велигденски празници,почнаа да излегуваат неговите најглеми каканици. Па во кој политичар да веруваме,ејј,?грујо,марјан сега за недела ќе ги видиме во храмовите свеќи да палат и поуки да делат,ПОГНАСНО нешто не сум видел! |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Најново,најново,НАРОДЕ,мислам за нас познато ,но го дефинирале како
http://libertas.mk/еу-дипломати-за-еуроактив-груевски-е-р/ ЕУ дипломати за Еуроактив: Груевски е расист кој ја води земјата во катастрофа и се разбира изворот http://www.euractiv.com/sections/global-europe/eu-envoys-warn-macedonia-can-explode-313539 |
|
ВОЈНАТА Е МИР
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Искрено, шансите Заев да заврши во затвотр се се поголеми....
Туку, делата за кои ќе го јаде криминалнава багра што го гнаси името на ВМРО, не застаруваат ни по 10-15 години...е тогаш шупрајме.... |
|
![]() |
|
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Еден мисловен експеримент...
Маж, се сомнева дека жена му шврља со комшијата. Поставува скриена камера во спалната соба. Комшијата го снемува. Мажот ја прегледува снимката и сфаќа дека жена му го упуцала комшијата за време на расправија. Ја носи снимката во полиција. Наградно прашање: Кој треба да оди во затвор? За олеснување давам неколку опции: а) Мажот, оти ја поставил камерата б) Мажот, оти не ја утепал жената на време - оваа казна се додава на а) в) Мажот, оти не се швалерисувал со жена му на комшијата - оваа казна се додава на б) г) Мажот, оти не знае од кој производител е мемориската картичка за камерата - оваа казна се додава на в) д) Мажот, оти го пријавил случајот - оваа казна се додава на г) ѓ) Мажот, оти пиштолот бил негов - оваа казна се додава на д) ............. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leprechaun ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2013 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 25 |
Moжеби моето мислење е глупо но барем е мое индивидуално мислење кое не потекнува од ниту еден партиски штаб за разлика од твоите мислења кои 100% се исти како да ги кажува некој од владата :) можеби имам комуњарски менталитет како личност да но тоа си е мое право како ќе размислувам и какви ставови и гледишта ќе имам и воопшто не се срамам ако ти или некој друг ме нарече комуњар, комуњара, комуњарче и сл. но да бидам искрен никогаш не сум бил ниту член, ниту симпатизер, ниту пак досега сум го дал својот глас на избори за СДСМ ! Јас никого не бранам, никаде не пишав дека во времето на СДСМ беше 100% се перфектно и тогаш беше висока невработеноста да но барем тие што работеа со тогашните плати можеше да се дозволат повеќе работи отколку сега, а за тоа што викаш дека трендот на опаѓање на економскиот стандард бил глобален проблем на глобално ниво неможеме да знаеме бидејќи живееме тука а не таму некаде ... Што се однесува до демократијата ... да точно е тоа дека во екс социјалистичките источно европски земји моментално десницата е помоќна од останатите политички сили но тоа нема и неможе да остане така вечно, проблемот е во тоа што либералната интелектуала од овие земји избега по запад и во овие земји останаа само оној работнички и земјоделски сегмент од народот кој за жал не е доволно интелектуално поткован, едуциран и информиран и токму од овој мнозински сегмент на народ десничарските партии гледано од денешна перспектива црпат најмногу гласови и опстојуваат на власт, односно со овие лица полесно се манипулира ! Немам ништо против конзервативимот, традиционализмот, религијата но тоа кој какви лични сфаќања и начин на живот ќе има си е елементарно граѓанско право, дали некој ќе има либерални сфаќања или пак конзервативни/традиционални, во една демократска, секуларна и плурална држава која и каква и да е власта нема право да се меша во овие работи кои се од интимната сфера на граѓаните ! За Заев немам што да коментирам бидејќи не сум ниту симпатизер, ниту гласач, ниту член на СДСМ, за тоа нека си коментираат неговите симпатизери и членови на неговата партија ! Пак ќе кажам и да дојде денешнава опозиција на власт доколку продолжи да владее на истиот султански начин на владеење со наметнување на мислења, манипулации и етикетирања(или си со мене или си против мене) тогаш ништо не правиме, јас не навивам за СДСМ јас овде говорам за демократизација и на двете најголеми Македонски политички партии, како и демократизација на државата и државните институции ! Изменето од Leprechaun - 03.Април.2015 во 17:44 |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Zeksi71:сакам и да додадам и за новата кривична против зајко... бел ден нема да види тој глуперда откако ќе се завршат сите судења... минимум 15-ка добива... ------------------------------------------------------------------------ Заев можи да добие 15 ,20,25 само во држава со независно судство каде законот важи за сите,а судиите се луге со чест,доблест, морал,кредибилитет... Бидејки судството е крајно корумпирано и е под влијание на извршната власт ,правото е ставено под знак прашалник. |
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
одамна не сум се смеел вака, еден куп напишани рбудалаштини без никаква поткрепа од факти... но тоа е секогаш така кога некој БОТ од комуњарска провиниенција ги анализира работите и нештата... фала Богу па во Македонија се помалку луѓе веруваат на вакви будалаштини... но да тргнам со ред, поголеми лајна отколку во 90-те никогаш немало нити ќе има на секој план... стандардот за разлика од 90-те во МК е поголем, но општо земено во цел свет стандардот на луѓето иде надоле... а за ова со демократијава немам коментар, посебно не за некакви си европски либерал-демократски вредности кои патем доживеаја крах и уздуж и попреко... ако не си обрнал внимание во светот веќе одамна на голема врата се враќаат и конзерватизмот и традиционализмот и религијата поготово во бившиот соц лагер... луѓето се враќаат на старите добри вредности, врености кои ги ужасуваат остатоците од комуњарлакот и кои сонуваат дека повторно некогаш ќе можат да владеат... тоа време е умрено... сакам и да додадам и за новата кривична против зајко... бел ден нема да види тој глуперда откако ќе се завршат сите судења... минимум 15-ка добива... |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |