|
Mакедонска музика |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok deka treba u prv plan da ja stavame nasata muzika,pred srpskata ili bilo koja druga,toa se sl*gam..ama pak na sto nie da se osvrneme makedoncite??Na koj kvalitet?? sekoja cest na nekoi muzicari,na nekoi luge koi navistina se trudat,koi imaat vistinski talent i koi ziveat za muzikata ili prosto kazano koi ja razbiraat!!Kaj nas profesionalci skoro i nema..peat za da zarabotat nekoj denar preku svirki u leten period,a muzikata ne im nikakva pasija tuku kako oni kazuvaat samo hobi!!!kakvo hobi be??muzikata treba da se razbere,pred se..site tie ti so gi spominjas od Elena Risteska do Jovan Jovanov i mn.drugi..nemaat nuikava muzicka idnina veruj mi..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
adella
Нов член Регистриран: 19.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој ги има слушано Фолтин, интересна музика многу различна од овие комерцијалките. Македонско е, Eвропа го слуша а ние скоро и да незнаеме ништо за нив
www.foltin.com.mk |
|
Just a girl, but not just onother girl
|
|
vvrteski
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da tocno taka Vlatko i Capaj , konecno ja najdov :)
Celo vreme sum baral nesto sto ne postoi, hahahha Fala za pomosta
|
|
Daki
Група Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja obozavam makedonskata muzika, posebno onie starogradski izvorni.Uf kako se dobri
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto slusam grcka muzika,,,taka slusam i makedonska
od makedonskite izveduvaci bi gi izdvoila Kaliopi , Tose, Dani i Bravo Band |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Октомвриска... |
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно е - не се две
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууууу... симпатично песниче. Прв пат ја слушам.
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно е - не се две
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |