|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 536537538539540 566> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скоро кога и да поминам покрај стоунбриџо разбираш си тече
онака на тивко музика од Хулио...Арно ма ти денес,дали заради претходниот телефонски разговор подзастанав. Ми идеше да фрлам тоа торбицата си нарачам кафенце и глумам странец барем додека траеше песнава.... Којзнае како ќе завршев...Може дури и како странски шпиун Среќа таа будалата пак заѕвони сетики јанлаш била. |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес решив да си земам слободен ден
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес,преубав ден
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес.. мора да е убав денот
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес откако изглев во 7 сабајле, се прибрав во 10 и кусур (навечер).
Ако ми дадат уште некој ден да работам волку, ќе почнам да преспивам таму. Па ќе си бројам пакетчиња и во сон. Единствено убаво беше што си седнавме на топено сирење и ќе го памтам уште долго време. Едно од најубавите до сега
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес е интернационалниот ден на среќата.
Се надевам дека сите сте среќни |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes procitav....Bidi sreken bez pricina,ako nekoj ja znae pricinata ke ti ja zeme.
Realnost! |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес го зграпчивме денот
Се изнашетавме, се изнаигравме и се најадовме, таман решивме да одиме колата од паркинг да си ја земеме и почна да истура како со кофа. Ми ја расипа фризурата за вечерва за Младенци
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес божем да прошетам,ама само утепан ден по патишта...
Додека го пиев кафето на балкон,со ситен дожд и поглед на енѕероно ми дојде една мисла. Вака седнат во Охрид Саше наш да ми се јави море што убаво може живот да ми се смени...И така летајќи со умот па ми текна дека дожд врне не снег.Се освестив си викам Саше не се јавувај којзнае какво црнило ќе ме снајде. По пат назад ете ти знак,така помислив мора Саше да се јави... На Стража снег пласти едни големиии еве наааа толкави Нека пукнат душмани,јес да бев најаден ама може Саше ќе ми се јави. Ќе застанам мекица да јадам.Со секое ново загризување на мекицата, памет ми се бистреше надеж ми се намалуваше.Си се утешив немој Саше не се јавуј,шо оти вее снег кога не е првиот. Него у пм утре понеделник,а први далеку како до месечината. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес кај Рамстор со една постара жена се разминуваме и ми вика.
"Господине ве чека пат во странство.Да ви гледам на рака." Си се направив наудрен поминав... И си размислувам. Којзнае колку пари е една ваква жена да си плаќам, што убави приказни ќе ми раскажува.Ако не повеќе барем еднаш месечно |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да си ја фатиш за љубовница, ке те спреми и за лет на Марс
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes......dozd,podzaboraveno crtanje.......ckrtki,mrtki............
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес бевме на саем за мебел.
Сакав да купам маса. Си шетаме така и оп на еден штанд ставиле на секое парче мебел, не допирајте (за масите) и не седнувајте за столчињата и троседите. Па добро бе, како да купам стол ако не пробам какво е?! Како да купам маса ако не ја допрам да видам дали ми се допаѓа, за чистење каква би била?! Па ако си ги чувате за украс воопшто не изложувајте на саем. Глупаци, а имаа убава маса! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 536537538539540 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |