![]() |
|
Што ви иде? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 86> |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да потрошиш на нешто три ипол години и некој третокласен "проценител" да те потцени, а ниту самиот не е свесен за својата (без)вредност и (не)професионалност...
Епа ми иде да ги пуштам сите кучиња да го распарчат, и онака се гладни
![]() Изменето од evangeline - 23.Декември.2014 во 20:12 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
mi ide da kazham neshto, ama mi treba kirilica a nema..
![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ми иде да му опнам два шамара за да се опамети...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Да си легнам под прекривачов и да заспијам. Ама што ниту можам ниту смеам?!
![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Mi ide da fatam telefonot i da i se javam
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
ми иде...ми иде....и ја не знам шо се ми иде...ама важно ми иде нешто да направам...а не знам шо...
![]() |
|
![]() |
|
Ми иде да си легнам, ама не му иде на креветов да се стопли
![]() |
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
е не се топли со еден човек...
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ми иде да си уплатам One way ticket to the blues...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ми иде да си облечам некое летно фустанче и да излезам по сандали надвор... ![]() |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
мене ми иде да повторам една моја мисла од филозофија ..
![]() - она првото интуитивно чувство е вистината.. за се' ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Да мавнам две апченца и да си легнам. Пак!
![]() |
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Mi ide ...Da palam kolata i da odam da izlecam nekogo od glavobolka
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Ако лечиш и од хемороиди , помини и од кај мене ....
![]() Пс....не лажи дека имаш кола.... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |