IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Фатална Привлечност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фатална Привлечност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 20:43
Poleka...koj te navreduva... ajde sorry koj del te navredi ???

ke porasnesh.. ?

sto ima tuka loso ... mislam da kazam ke smenis stav koga ke iskusis na svoja koza nekoi raboti... ete toa sakav da kazam ne deka si ti nekoja tinejdzerka  zelena sto nemas gram mozok... ne ne e taka ne go rekov toa

E dobro de dobro... imaj si ti stav .. ja imam kontrastav... i toa e forum razmena na stavovi .... relax...cool ...

Znaci ne e ljubov... samo se sexate taka ... i sto ima tuka fatalno spored tebe ???

Ke ostanes bez deckoto radi toa e fatalno...pojasni mi ja fatalnosta kade ja gledas ti... ajde please prety please LOL

OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 20:53

Dobro znaci ja temava ja otvoriv ako ste za postovi da pisuvate i vasi desavki!! Ok aj bas ke vidam koj e hrabar!!Smile

inace jas fatalnosta ja gledam vo taa ogromna FIZICKA privlecnost vo tie emocii koi nastanuvaat momentno koga istata licnost koja go predizvikuva toa custvo  ja gledam!!! Znaci  od seto toa proizleguvaat emocii i impulsivni,nepromisleni postapki pri sto se gubi razumot!!!! A u ljubovta  e drugo koa sakas mekoj go sakas i u dusa a kaj ovaa privlecnost te interesira ustvari najvekje te predizvikuva Fizikusot kaj toj/a  e i ako e od dvete strani e opasni bidejki moze da zabegas i stvarno toa da preide u opsesija pa ako se desi da nekoj go snema se izgubi se otkaze od taa vrska BEZ OBVRSKI e tuak e tragedijata ko se preidat granicite i se pocne so stradanje,,,, 
tuka e losoto!! Ova e taa krajnost koja bi bila od negativen aspekat!!Smile
NEsto dr....
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 20:58
Eve ja ke bidam prvaTongue...Itekako imam oseteno takva privlecnost...I da nema emocii nego samo fizicka privlecnost koja ti go zamatuva pametot...Ne vi trebaat zborovi dovolno e prisustvoto...Pulsot ti se ubrzuva i peperutki kao ludi ti letaat po stomakot i pri samata pomisla na osobata...Se osekas mirno samo koga si so nego,a inace e neizdrzlivo...kao apstinencijalna kriza od nekoja teska droga...I iako znaes deka nema niso dlaboko u vasiot odnos ne mozes da prestanes da sakas da bides so nego

Изменето од kandid - 19.Септември.2006 во 20:59
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 21:01
auuuuuuufffffff samo ova go zasluzuvas!!!ClapClapSmile

Изменето од SeXY - 21.Септември.2006 во 22:14
Кон врв
vinona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vinona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2007 во 17:53
da mi se desi u prva sredno...bev blokirana,paralizirana...fatalna privlecnost!
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2007 во 18:03

LOLmladost ludost:)

jas ce kazam:)

Кон врв
asteri Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2006
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај asteri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2007 во 12:40

Zivotot bi bil siromasen bez vakvi desavki. Gi zalam onie na koi im se nema sluceno vakvo nesto. Toa ne potseka deka sme zivi i ostanuva zasekogas zapameteno iako mozebi ni se ima sluceno samo ednas vo zivotot.

Jas imam doziveano fatalna privlecnost i den denes se popaluvam na samata pomisla na toa. Cudno neodolivo, nesfatlivo vozbudlivo, fantasticno, opasno......

Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2007 во 19:23
opasno......:)ne rekov nisto navredno i jas sum ja osetil taa energija koja obzema
mislam i od mene neka primat socustvo tie sto ne im se ima deseno:
:)
LOLBig%20smile
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 12:16
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Vi se desilo li nekogas da se zaljubite vo nekoj toolku mnogu a duri da neznaete zasto .....

Fatalna privlecnost????

Ne,, ne mi se desilo toa, ocekuvam u idnina da se desi EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 12:55
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Vi se desilo li nekogas da se zaljubite vo nekoj toolku mnogu a duri da neznaete zasto .....

Fatalna privlecnost????

Ne,, ne mi se desilo toa, ocekuvam u idnina da se desi EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Paziii da ne ja zabegas ko meneLOLLOLLOL

Jas od koga ja otvoriv temeta sum obzemene od taa energija magicna koj te tera po nekoj na nekoj non stop da mislis da sakas da si so nego, ....

No vsusnost i ne znaes ni zasto e tooolku jako custvoto koe te tera se povekje i povekje da se zadlabocuvas so mislite za nekoja licnost....

Ednostavno yste koga go / ja gledas mislam deka nema mnogu muabet nego se skoro se sveduva na beskrajni i strastveni baknezi koi se pvekje stanuvaat potreba no ne i nesto slicno kako baknezi na nekoja licnost so koja si vo vrska !

Ova e zatreskuvanje samo na fizikus koj e tooolku jak i duri ne ni mozes da ja najdes pravayta pricina zasto tooolku se zanaeubvas vo taa licnost nego ednostavno koga ke ima dogovor za sredba brez nikakvi izgovori prvo na samite sebe si a potoa i na nego/nea vednas odletuvame na dogovorenoto mesto za batrem samo da se vidis i da se pocustvuvas so toj /taa ....

Ehhh ova e malce i slozeno no ne i tooolku za da svatis deka e opasno....

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 23:39
Се плашам од фатална привлечност.... Cry  Cry  Cry 
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 23:47
Originally posted by T-viki T-viki напиша:

....е кога се плашиш од фатална привлечност што ке биде понатаму со тебе 

еј не замарај ти потемиве важи??

Си осетила ли фатална привлечност па да сватиш што е суштината на постот???
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2007 во 23:53
абе да али образложив став за фатална привлечност па милсам и најсамоуверениот човек може понекогаш и непромислено да прави и глупости и се и сешто токму за да се биде со некој кој што ФАТАЛНО те привлекува!! Мислам дека е повозудливо и пострашно во споредба со  некоја тивка и миран љубов...

Изменето од SeXY - 01.Февруари.2007 во 23:56
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 00:02
Да да ама глеај пострашно цпоред мене е ти викам вака човек да се затреска,, онака патиш сакаш да го воидиш , а не ни знаеш и засто толку е силен копнежот , тоа пред се физичко привлекување,,,,

аууу имам мноооги за обајснување но мислам и вака ме сваќашLOLLOLLOLWink

а Љубовт па како не и таа тивок убиец ама оваа привлечнот е настаната и  некој да не го сакаш у душа ,,,, него доволно ти е самп физикус и страстен сексBig%20smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,485 секунди.