|
Вистина или предизвик... |
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 255> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морав да го доловам моментот,сигурно прифатено е анимација.
В или П |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прифатено
П |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај едно мени од кинески ресторан ама во Кина.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повели
酱牛肉 酱炒玉米粒 秘制咸鸡 酱炒米饭 白米饭 拌三丝 酸辣汤 八宝饭 琉璃香蕉 馄炖 炸虾排 辣炒尤鱼 鱼香虾排 宫保鸡丁 香脆鸭脯 鸭腿酸辣土豆 В или П |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може лигњи,со патката да не бидам политички сфатен.
А со оглед оти цени нема,ако ти честиш. В Изменето од Орка - 08.Февруари.2015 во 09:51 |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај кој учител учеше кинески, штом знаеш да го прочиташ менито
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ми го учителот...
Ама за овие информации стави на сметката за мене и еден 白酒 В или П Изменето од Орка - 08.Февруари.2015 во 13:11 |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стави на сметката ова, стави на сметката она...
Да не си ме помешал ти мене со Ивона В |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ивона вода може да ти носи,како
што знам сирените знаат каде е пиратското потопено богатство. Би спиела мирно со такво милионче ко на Ивонче |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, по цели ноќи ќе мислам како да го потрошам
В или П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да не ти тежат,само не ми кажувај од каде ти се
испрати ги навака ќе им го најдам крајот.Ем ти раат ќе спиеш,ем јас цел живот благослови ќе ти праќам. П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво, два-три пати ќе ти кажам од кај ми се (да сум сигурна дека си ме разбрал),
после сите ќе ги пратам А сега ти мене да ми напишеш збор што почнува на ЛМ да не му текни случајно на некој да напише во каладонт
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така,два три пати чунки умо од енушка не ми ваќа
Че си почекаш сега уште два три предизвици да ми о повториш барањево, сетики умо толку пријателе мене ми ваќа. В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Че почекам
П |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 255> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |