IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте неверни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте неверни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 39>
Автор
Порака
boli glava Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 00:44
Neverna e mamo neverna,ama sto da praj koga i e topla kako rernaLOL
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 00:46
bidi si verna samata sebe mislam to e najarno vo takvi momenati
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 00:47
aham da
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 00:49
a inace za vernost sekogas se naoga, ama ko ke ja najdis dali ke mozis da bidis veren a?
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:29
Ne sum neverna,iskrena sum premnogu mozebi ova e i nekoja mana zosto poveketo znaat da ja iskoristat, no pre bi kazala deka e kraj na se otkolku da go izneveram
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 10:43
neverna sum koa ke mi se dade prilika vedns ja iskoristuva za doobra avantura ama za da ne si ja rasipam vrskata krienkata  i posle se vpustuvam mirni u avanturataLOLLOL
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 17:41
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

neverna sum koa ke mi se dade prilika vedns ja iskoristuva za doobra avantura ama za da ne si ja rasipam vrskata krienkata  i posle se vpustuvam mirni u avanturataLOLLOL

Clap              Clap                 Clap
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 17:46
Fala bone znam deka sum u pravoLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 21:35
ne sum neverna i ne sum za neverstvo.
Don't wory be happy :)
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 21:46
e ova e retkost Smile
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 22:48
Verna sum ko kuceLOLLOL
Кон врв
pukanka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Септември.2006
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 23:01
Nemoze da si malce neveren!!!!!!!Ili si neveren do daska, ili si od onie cesnite!Koga ke kazes deka si malce neveren e isto ko da kazes deka si malce trudenLOLLOLLOL
Кон врв
malecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 185
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај malecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 23:50
Не сум неверна и никогаш не би изневерила,  зашто за мене тоа е најниското нешто што можеш да му го направиш на тој со кој што идеш, а знам како ја би се осеќала мене некој да ме вара. Пре би му раскинала (ако више не ми значи и сакам да сум со друг), отколку така да го понижам и него и себеси....
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2006 во 23:51
Originally posted by malecka malecka напиша:

Не сум неверна и никогаш не би изневерила,  зашто за мене тоа е најниското нешто што можеш да му го направиш на тој со кој што идеш, а знам како ја би се осеќала мене некој да ме вара. Пре би му раскинала (ако више не ми значи и сакам да сум со друг), отколку така да го понижам и него и себеси....

--------------------------------------------------

E ova e devojche na mesto ... pravo domakince so fino kulturno patrijahalno vospitanieClap
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,672 секунди.