|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 391392393394395 475> |
Автор | ||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Penthouse North"2013 Интересен!
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Самиот факт дека е со еден куп номинации
за Оскар кажува која е намената на филмов. Откако и го изгледав може да речам испраќа лоша порака,настрана од вистината.Која кога ќе си го вратам филмот во една реплика и ја кажа главниот лик,кој сепак имал лоша судбина. "Не е лесно да се носи товарот на еден херој.Ќе можеш ли да издржиш?" Сеуште без превод,но добра снимка начекав. |
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Still Alice"2014 Одлична приказна! Прекрасна актерска екипа! Препорака!! |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
American comedy "Dumb and Dumber: When the Harry met Lloyd" by directors Peter and Bobby Farrelly has been the most watched film in Macedonia last year, reads daily Dnevnik. Ама воопшто не ме чуди. Ќе ме зачудеше ако беше обратно, дека овој филм бил најмалу гледан од младите македонци. Изменето од Messenger - 20.Јануари.2015 во 23:54 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
истото се случува со секој продолжеток направен на филм, всушност, бидејќи никој денес нема нови оригинални идеи, најголеми блокбастери се ужасни продолжетоци еве јас така како фан на Војна на ѕвездите, го очекувам седмиов дел што треба да излезе оваа година и ќе одам да го гледам обавезно |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"The hundred-food journey"2o14 Колку прекрасен филм! Препорака!!!
Изменето од Valerija - 21.Јануари.2015 во 21:40 |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа реков дека воопшто не ме чуди … според сето оноа што ни се случува сега, овој филм морало да биде најпопуларниот и најинспиративниот меѓу младите. Туку да не одиме надвор од темата. Cамо посочив податок и реков дека истиот не ме зачудува. Не сакам сега и оваа тема да ја политизираме со бесконечни расправии. Изменето од Messenger - 21.Јануари.2015 во 22:09 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одличен филм! To thumbs up! |
||
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Bound"2015 Интерсен трилер!
|
||
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"The best of me"2014 Прекрасна и трогателна приказна! Препорака!!!
|
||
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Into The Woods (2014)
Премногу пеење за мој вкус и сосема поинакви (да не кажам моќни) пораки од приказните. Нешто како пораки за возрасните преку приказните за деца. |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Addicted"2014 Одличен трилер! Голема препорака!!!
|
||
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred 2 nedeli do pola uspeav da go gledam,eve sega moze da se dogleda.... |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Внеси реплика | страница <1 391392393394395 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |