![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 388389390391392 475> |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сега го завршив Dying of the Light и не ми се допадна многу.
Агент на ЦИА, по ужасното измачување конечно го ослободуваат неговите колеги. После таа случка повеќе не работи на терен, туку само канцелариска работа. Решен е да се одмазди и тргнува во акција... ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Interesna i vozbudliva prikazna ... ![]() Inaku pekam za tretiot del na Hobit , zdravje ako se mi izleze vo red , vikendov kje odam Sk samo za da go gledam nego
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
The Red Tent - (мини серијал со две епизоди де
![]() Нова верзија на стара приказна, но мене ми се допадна ... ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() "Age of Ice"2014 Добар!
Изменето од Valerija - 20.Декември.2014 во 18:12 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() "The day the Earth stood still" Ми се допадна! Изменето од Valerija - 25.Декември.2014 во 08:47 |
|
|
|
![]() |
|
![]() "The Captive"-2014 Одличен трилер!
Изменето од Valerija - 21.Декември.2014 во 08:43 |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
одличен документарец за љубителите на Формула1
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() "Posedion"2006 Сличен на Титаник! Интересен! Изменето од Valerija - 22.Декември.2014 во 21:05 |
|
|
|
![]() |
|
![]() "The Device"2014 Кога напаѓаат Вонземјаните!
Изменето од Valerija - 17.Јануари.2015 во 16:31 |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
одамна се имам откажано од вакви филмови, ама овој ми беше интересен
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Денес го гледав Хобит - битката на петте армии. Добри ефекти има. Само се разочарав што изумреа многу од тие што не требаше! После ова не верувам дека ќе има следен дел било кога
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Го изгледав поради книгата, инаку не е за мене. Многу крвав како за мој вкус. Инаку одличен како уметничко дело. И ретко добра екранизација на книга. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
The InterviewNe mi ostavi nekakov poseben vpechatok. Nekako preusilen, predvidliv… … dobra reklama si napravija so PR-ot pred da go prikazhat filmov. Изменето од Messenger - 25.Декември.2014 во 08:15 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
^^^
да бе, кај тебе излезе филмот... ја едвај чекам да го гледам, ме интересираше и пред хајкава со Ким Јонг Ун инаку за тоа ПР-от, имаше многу муабети дека се е наместено за филмот да се здобие со поголема популарност |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 388389390391392 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |