|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 9293949596 97> |
Автор | ||||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
да бе мрднала |
||||
old d4b3
|
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се преврте автобусот...сега Лаки за Зеленикпво ќе си оди со магаре....
|
||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Некој во Македонија кандидат за да части?!
|
||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|||
Ич да не ти е гајле кој што части во Македонијата . Ти нели ќе емигрираше во Генуа ? Што е работава ?
|
||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Chekam. Sina, portokalova, zolta pa makar i crna karta Ili kje treba da odam preku edna druga opcija, ne mn omilena |
||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zadnikot na Kimi Kardash ... onaka po prvi put u zivot mi se dopagja pa i bez zbor me ostava ... samo ne i e mestoto tuka ... aj ce ja turam na druga tema
|
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Денес случајно минав низ ова паркче после долги години...
Не верував дека толку убави спомени ќе ми врати. Иако каснев со многу работи,за атер на едни убави денови и ноќи тука застанав без зборови да истегнам една цигара на новите клупи стариот јас покрај старата скопска "Мала станица". |
||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...kalendarot na PIRELLI!Kako moze be da ima tolku mnogu meseci..?.
|
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се јавила некоја анонимна американка во радио емисија,
и кажала дека работела во НАСА та дури и видела двајца мажи како одат на Марс... И ајде тоа,се држи и носи земјава зошто да го нема тоа... Но на вести во најава да тоа го кажуваш како ударна вест... |
||||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
(не)ажурноста на полицијата
|
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ветеринарниот доктор, од кој не дека очекував нешто повеќе, ама ова беше ептен на дното
|
||||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Разголувањето на нашите "уметници"...
Морав да ги ставам во наводници,нешто не би било во ред со мене ако како такви ги доживувам. Изменето од Орка - 16.Февруари.2015 во 20:41 |
||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па људи дал је могуче...Крем на целава работа
ќе беше да ја даваа на Сител. Се надевам ќе биде синхронизирана,и Жугич како Касандра. Изменето од Орка - 08.Јуни.2015 во 22:51 |
||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од Valerija - 09.Јуни.2015 во 18:08 |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
Внеси реплика | страница <1 9293949596 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |