![]() |
|
Совет?! |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 07.Декември.2014 во 00:09 |
Дали знаете да побарате совет,од кого нај често,кога,прифаќате-применувате?Како воопшто и знаете дека тоа е тоа...,тоа е вистинскиот совет?!Можеби само се совпаѓа со она што сакате да го слушнете...?
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“Не ми давај риба,научи ме да ја ловам“...така и со советите
...секогаш вистинскиот совет лежи во мене ...повеќе би прифатил разговор со некого(па макар и со комплетен странец) за проблемот и патем сам да си најдам решение ![]() совет од некого е добра намера,а патот до пеколот е поплочен со добри намери... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
"пред да ме научиш да ловам, не заборавај да ме нахраниш, првин!"
немав намера да се вмешам.. ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Sovetot e potvrda na tvojata dilema...
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
...ахам,со остатоците од мојот оброк ![]() |
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
желба за болка?
а дилема нема ниту совет, свето - кога си гладен! ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
svetosparki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Posto site postovi vi se izglea za jadenje-eve vi eden sovet
isklucete se od tuka i javete i se na Baba Rada... se mislam deka si praite k*r-tasak so temava... |
|
![]() |
|
ете зошто си пишувам у наводници..
![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
doaga do videlina svoeto Jas kaj sekogo od vas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сечие Јас" е "гладно" на "родениот" - без исклучок, инаку не би опстанале...ни момент..
![]() Изменето од outlook123 - 08.Декември.2014 во 00:18 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
site se' znaeme,site sme vo pravo?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Философијата е начин на живот и размислување,а не добро научена лекција за 5...така и моето пишување П.С.Фино би било да гледам што повеќе такви постови ![]() |
|
|
![]() |
|
nacinot na ziveenje kaj sekoja licnost e pokazatel koj kakva filozofija vodi so sebe
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Совети ниту давам, ниту примам. ![]() Најдобро секој сам да си научи како се лови рибата. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |