|
ШТО ИМА ПОД ГЕОГЛИФОТ ВО ОВЧЕ ПОЛЕ? |
Внеси реплика |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Декември.2014 во 04:09 |
Научниот текст на експертите од странство и од Македонија, кој што дава извештај за првиот дел од мерењата во Овчеполието, направени со интердисциплинарни методи и поддржани од локалните истражувачи, деновиве се презентира на Третата Виртуелна Меѓународна Конференција за Напредни Истражувања во Научните Области – ARSA 2014 во Словачка. http://ovcepole.com/2014/12/03/macedonian-geoglyph-scientific-research-2014-preliminary-results-sbrg/ http://www.sbresearchgroup.eu/Immagini/Archaeoacoustic_analysis_of_the_ancient_site_of_Kanda.pdf
Изменето од Messenger - 05.Декември.2014 во 04:11 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grobot na Aleksandar.
zatvaraj tema.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Италијанецот така се силеше пред неколку месеци,
дека е тоа гробницата на Александар.Градоначалникот потрча да даде неколку изјави и се заборави оваа вест. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..abe slusaj ja sto ti vikam..Aleksandar e tuka.So tri-cetiri milioni evra MK ke go otkrie.I da ne e,ke go izmislat.
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ќе биде како мене...
Полињата низ кои Александар јавал со Букефал, и јас ги имам јавано со Ѕвезда. |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ja kako dete na taa lokacija pasev ovci.Eeee toa bea vreminja..kolektiv go vikavme...
Denes,a bogami i utre ke bide turisticka atrakcija.
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лошо тоа,ќе го расипат народов.
Баба ми кога ќе ме види,ќе ме гледа како 300 денари на ден од кревет. |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
subvencionirani.....
|
|
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке мора да се намести пост терминалче зашо и дедо ти ке те гледа,а тоа се 600 ден дневно. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог да си го прости,он ќе дадеше и за ич-пари.
Сетики родум од таму си е.Арно ама баба ми Господ да си ја поживее,мариовка.Ќе стори некоја итроштина. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НА ПРЕСТИЖНАТА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО БРАТИСЛАВА За тајните на геоглифот кај Свети Николе слушна светската научна јавност |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Симболите на Геоглифот се исти како на Каменот од розета |
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |