|
Кили легенда |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | |||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма све за народ и отаџбину! |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а Кили како особа можеби имал одредени потенцијали, ама постигнувањата му се тотална НУЛА, и се чудам зошто воопшто му обрнувам внимание на темава |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala k**** ednas i mene da me poslosuaat. Kili go pustile doma. |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Домашен притвор. Изгледа од дрогата му е. Или може од игли. Или од нешто друго. Нешто има!
Ваквата одлука ја донел Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1, откако било утврдено дека Кили е во лоша здравствена состојба.
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
(_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ
(_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅()ڪ (_̅_̅_̅(̅) |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..ili vo prevod...e ziv,se e drugo laga.
|
|||
|
|||
Vardan
Група Регистриран: 06.Септември.2013 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ti se sitis,taka mu se cini? |
|||
Ako sakate da go doznaenjeto znacenjeto na eden covek-samo dajte mu pole na dejstvuvanje
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти се изнасекира па?
Абе секој што оди в затвор има некаква сиштинска причина. Никој не отишол в затвор фамозно како Кили пошто садел марихуана. Сепак, неговото дејствување во матни кругови за нас ќе биди необјаснето (што и каде правел) па ќе останиме вака да се препуцаваме во размер СИТЕ ЗА ЕДЕН, ВАРДАН ЗА КИЛИ |
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ke zaminel zasekogas od ovaa zemja,daleku...od ovaa krasna i jasna zemja..sveta....taka citam a i pricina imal slusam..mu bilo zabraneto da zasadi makar i edno steblo..drvce be,obicno drvce...duri ni na prazikot..Sv.Den na site drva (esenski)golem semakedonski praznik obelezan so boldirano crveno krshe vo Veciti kalendar!.
Eeee,Kili...legendo...i da se "udavis" tamu kolku tolku barem ke se spasis,a nie ke prodolzime da se smeeme...
|
|||
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кили замина, не знам дали прочита. Подалеку од Еквадор не можел, не му давале виза за Мара
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Колку се силеше кога беше таму некаде во тунгузија
земјава ја викаше макаронија... Се врати, кога се вратија и неговиве на власт ама не го фермаа за ништо, си го продаде станот и џенем Деф од тука за таквите како него
|
|||
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што ви згрешувал човекот
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене никогаш не ми згрешил ништо
ама едноставно од секогаш не ми се допаѓал
|
|||
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па добро, со оглед дека не е бред пит вероватно требало да му сошијат патент на устата или да го убијат на раѓање
|
|||
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |