|
Ме нервираат комшиите !!! |
Внеси реплика | страница <1 192021 |
Автор | ||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slabo internet pustaat
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес е барем лесно
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja neam kora
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има еден мариоец воПрилеп за ич пари и дава,долу в чаршија.
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shto dava be Orka? Sigurno ne samo internet |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене ич не ме нервираат, ама знам дека јас сигурно почнав да ги нервирам со клавирот |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За корите де ние. |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шефке вија ти да не о свиреше,дудека срумчанецо пееше. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми се верува..
5и40 почна комшијата над мене со гитарата да си свири... а брат му после 5 мин. на она чудоно, синтисајзер ли се викаше...
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ко бев на твое место ке си купев едни тарамбуки
|
||
old d4b3
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Среќа што не си.. Ама не беше баш за нивна среќа што живеам под нив.. Вчера им се качив.. Излезе фраерот во пижами.. Како што цел месец сум растревожена, кога му се истурив, како гром од ведро небо.. Уште мајки и шајки што не почнаа да "летаат" Тарамбуки е премногу блага казна а и останатите комшии ќе требаше да ги казнам хаха
|
||
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога разбрав оти новиот комшија ми е од Украина
одма се израдував.Му дадов вифи за додека да му уклучат интернет утре.Ама него да не ми ти го бивало,професионален спортист бил.Ништо од запивки! Па му се мислам да станам комшија кој ќе го нервира и да му сменам пасворд. |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Опасна станува причата со новиот ми ти комшија.
Видете... Да не се разбереме лошо.Ја сум ти од сеирџиско маало, па имам нешто попримено.Околу јадњењето празна слама. Ама ако и некој се засекира за мојот ми ти украински комшија, нека ужива.Арно ќе му биде,среќа негова што на мене налетал. Досвидања ја буду спат!Почему завтра работает. |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега не ме нервираат
не сум видела никого со недели
|
||
Внеси реплика | страница <1 192021 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |