|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toa bas od devojka po ime Natalija :)
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш, баш ми е гајле дали ќе се вреѓа некој од ник или збор на форумов..
Не сакам да читам глупости, не поготово на љубов ни еден мајни тини навредлив и невклусен збор.. Комплекси дома.. Баш сега размислувам кога последен пат онака фатално се привлеков Тоа ти е налик на пеперутки онака залетани...а можеби и би ги сврстила и како останување во секунда без збор.. Кога ќе размислам имам многу така фатални испади, што ми е доказ дека сме убав народ |
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Normalno ne od tebe ..barem se nadevam deka ne bese ti
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа постојат пријатели виртуелни природни релни секој има време за ислушување...Нели? Еликсирот не ви го земав душичко, смртник сум и јас обичен...Но сепак позитивен ..Убаво е чувството од сите проблеми, досада и така натаму да прочиташ убав нежен збор, кој може да ти ја наполни душата и да ти направи малку подобро да се чувствуваш понекогаш.. |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууууу толку Фатално било тоа |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama sepak ubvo e taka ako se zatrcas
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууу, незгодни имиња, а тек типки.. Не било лошо сигурно до толку... Ако фатално си се занесол, па и не си го осетил шамарот толку вредел а? |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne ima i nesto povekje?? |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а нееее... Не мавам јас шамари.. друга ќе да била |
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno e druga
Vaka dobri devojki kako tebe i Sexy ne veruvam deka bi krenale raka vrz nekoe masko ...so ubav zbor veruvam fino bi go spustile na zemja...em da ne mu ja povredite gordosta em da mu stane jasno do kaj e rabota
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како си тргнал може и фатално да ме привлечеш...
А Секси што викаш на моабетов?? |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe so zbor ja mislam e najjako nekoj da istepas plus ne se spustas na nisko nivo da se tepas a se intelektualno i navodno tazumno si kazal Изменето од SeXY - 19.Септември.2006 во 12:25 |
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Natali da te privlecam mozebi ..no ne i fatalno :)
|
|
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sexy ..jas ne tepam so zborovi...samo ja kazuvam realnosta...mojata realnost..nikogo ne sakam da povredam ni so zbor ni realno fizicki
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |