![]() |
|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama ako zabegas e teskoooooooo
![]() ![]() a ao ne e stvarno eksttra i mnogy vozbudlivoi pa i vo dolga vrska taka nemoze da se oseti takava strast!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Mene toa zaljubuvanje mi e najubavo
![]() ![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
malecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
Го видов пред 3 години и не знам што беше тоа кај него... не можев да престанам да го гледам и еве ме сеа, 3 години покасно, ја уште не можам да престанам да мислам на него!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Колку и да бил/а привлечна животот продолжува вака или така..
Доколку врската се прекине, никаде нема да најдете слични или исти карактерни особини, црти итн..Затоа не губете време отворете срце за друг/а само по се ќе си дојде она што треба. |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zaboraviv da napisam deka mi se ima deseno fatalna privlecnost...
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ne mislis zato i od kako toolku si zatreskan a ne ni znaes sto da napravis za barem malku da gi otrgnes mislite kon taa licnost sto toolku te privlekla a postojnao ko bez kompas srceto go sledi kopnezot za da ja vidis taa licnost koa taka te osvoila!!
![]() ![]() Uf ja ova ko strasno go dozivuvam zasto razumot eeepten go gubam!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Ne veruvam vo fatalna privlecnost ..bidejki se sto e fatalno ne mi e bas privlecno
![]() |
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
![]() |
|
auuu pa bas ja go mislam sprotivnoto!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sexy go procitav tvojot komentar pogor...toa sto go pisuvas gore ne e fatalna privlecnost tuku nesto poloso..opsednatost :)
Fatalna privlecnost e da razmenis ubistven pogled ispolnet so seksualna hemija koj ke te natrea da mu/i pristapis i bez nitu eden zbor gi spois svoite usni so nejzinite/negovite i zaedno da odjavate kon zalezot na sonceto
![]() Mene mi se ima sluceno toa ...imase privlecnost i zavrse fatalno ...mi zalepi samar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aaa da ali ja pisav za krajniot rezultat sto moze da nastane-opsesija!!
![]() Inace tokmu kako sto npisa de,taa privlecnost e za mene najjaaka iako mn luge mislat deka e lazna i malku trae!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ova od iskustvo ili momentalna tehnicka situacija ..segasnata vrska ti e bazirana vrz osnova na fatalna privlecnost ..ili simpatija koja prerasnala vo toa ???????? |
|
|
|
![]() |
|
leleee kockarce sto da ti kazam abe u frki sum!
![]() abe neznam kaj mi odletuva pametot koa ke mi se javi ,i ostj toa nego odma smisluvam kako da kidnam do kaj nego,,, na kafe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Znaci ima resenie ...doznaj sto custvuva toj kaj koj ides na kafe za tebe ...i ako se custvuva isto kako i ti togas raskini mu na deckoti ...ne e fer da si vo vrska koga nema privlecnost i za tebe i za deckoti ...osven ako i dvata ti se privlecni ..vo toj slucaj pobaraj tret ...jas bi ti pomognal tuka
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |