|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ako zabegas e teskoooooooo
a ao ne e stvarno eksttra i mnogy vozbudlivoi pa i vo dolga vrska taka nemoze da se oseti takava strast!!!!
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene toa zaljubuvanje mi e najubavoKoga ne razmisluvam za nishto drugo osven za nego,ne sakam da znam ni sto ni kako ni zoshto,bitno da mi e mene ubavo,ne sakam da razmisluvam za poslediciPosle za toa
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
malecka
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го видов пред 3 години и не знам што беше тоа кај него... не можев да престанам да го гледам и еве ме сеа, 3 години покасно, ја уште не можам да престанам да мислам на него!!! Зашто?! Појма неам...има нешто кај него што го нема кај никој друг и баш затоа ми е длабоко пикнат под кожа и немам шанси да го избркам од моето срце...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку и да бил/а привлечна животот продолжува вака или така..
Доколку врската се прекине, никаде нема да најдете слични или исти карактерни особини, црти итн..Затоа не губете време отворете срце за друг/а само по се ќе си дојде она што треба. |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaboraviv da napisam deka mi se ima deseno fatalna privlecnost...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mislis zato i od kako toolku si zatreskan a ne ni znaes sto da napravis za barem malku da gi otrgnes mislite kon taa licnost sto toolku te privlekla a postojnao ko bez kompas srceto go sledi kopnezot za da ja vidis taa licnost koa taka te osvoila!!
Uf ja ova ko strasno go dozivuvam zasto razumot eeepten go gubam!
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam vo fatalna privlecnost ..bidejki se sto e fatalno ne mi e bas privlecno
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu pa bas ja go mislam sprotivnoto!
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sexy ti si izgleda pogolem kockar i od mene
|
|
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sexy go procitav tvojot komentar pogor...toa sto go pisuvas gore ne e fatalna privlecnost tuku nesto poloso..opsednatost :)
Fatalna privlecnost e da razmenis ubistven pogled ispolnet so seksualna hemija koj ke te natrea da mu/i pristapis i bez nitu eden zbor gi spois svoite usni so nejzinite/negovite i zaedno da odjavate kon zalezot na sonceto
Mene mi se ima sluceno toa ...imase privlecnost i zavrse fatalno ...mi zalepi samar
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa da ali ja pisav za krajniot rezultat sto moze da nastane-opsesija!!
Inace tokmu kako sto npisa de,taa privlecnost e za mene najjaaka iako mn luge mislat deka e lazna i malku trae!!!
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova od iskustvo ili momentalna tehnicka situacija ..segasnata vrska ti e bazirana vrz osnova na fatalna privlecnost ..ili simpatija koja prerasnala vo toa ???????? |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee kockarce sto da ti kazam abe u frki sum! Imam decko (ne e po forumi on pa zatoa ja otvoriv temava da cujam i dr mislenja) ama so mi se svigja eden.....
abe neznam kaj mi odletuva pametot koa ke mi se javi ,i ostj toa nego odma smisluvam kako da kidnam do kaj nego,,, na kafe
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci ima resenie ...doznaj sto custvuva toj kaj koj ides na kafe za tebe ...i ako se custvuva isto kako i ti togas raskini mu na deckoti ...ne e fer da si vo vrska koga nema privlecnost i za tebe i za deckoti ...osven ako i dvata ti se privlecni ..vo toj slucaj pobaraj tret ...jas bi ti pomognal tuka
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |