![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99100101102103 152> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
имам, и диндири-миндири дури ![]() ДИ намера да пеглаш овие денови? |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Немам ни најмала намера да се мачам да пеглам
![]() ДИ место за пијано?
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
имам и го чекам секој момент да стигне ![]() ДИ дома нешто блачко, ама правено? |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Имам мафини од вчера, малку бајати ама ќе завршат работа
![]() ДИ желба за јадење?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
сега не ДИ нешто што ти останало не кажано некому, а многу желба имаш да му/и го кажеш? |
|
![]() |
|
д4 б3 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
мда ДИ црвен пипер, лут |
|
old d4b3
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Имам
ДИ,желба да научиш јапонски јазик?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,mha i toa mandarinski akcent,,
![]() ,,,DI,,,,rešeršable baterii,,,? Изменето од pajser - 24.Септември.2014 во 02:20 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ne...
![]() DI......kinder jajce |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
kinderi ima,,,jajca ima,,
![]() ,,,DI,,,,,grealka za vo kola na zapalka štek,,? Изменето од pajser - 24.Септември.2014 во 02:35 |
|
|
|
![]() |
|
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
ne
DI
|
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
![]() |
|
,,,,i da i ne,,, ![]() ,,,DI,,,letechka metla,,,? |
|
|
|
![]() |
|
ANA_MARIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
da sekako i toa sometalna racka
![]() DI glavobolka koga vrne
|
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
![]() |
|
,,,,epaaaa,metla bez rachka ne ja biva ni za,,,,,,,,,
![]() ,,,,tiki ,samo ponekogash da,,,, ,,,,DI,,,,ledomat,,? |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99100101102103 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |