![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 152> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не, пишман аџија сум (од мастиките најсигурни ми се
![]() ДИ јаготки во двор |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
едно време имав, сега не ![]() ДИ некој што успева во било каков момент да те насмее? |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
imam
dali imas prijatel/ka na koj/a mozes da smetas i vo dobro i vo loso?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Да
ДИ,некаков чај низ дома?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
во моментов имам околу 10 вида...а тек сезона сега кога ќе му отворам
![]() ди доволно време за себе преку неделата? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
овој период имам ДИ соновник дома? ![]() |
|
![]() |
|
![]() ди телефонски именик? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
имам ДИ квики дома, ама од тие за грицкање? ![]() Изменето од Анастеа - 14.Септември.2014 во 00:16 |
|
![]() |
|
немам
ди толчник дома...она за чук-чук што е ![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
имам ![]() ДИ нешто макробиотичко дома? |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,IIIHHHAAAA,,,,,
![]() ![]() ,,,DI,,,,skinato portmone,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Обично фрлам,ама којзнае ,можно е да останало некое:)
ДИ,по некое бело влакно?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
za cudo nemam
![]() Di srce ti? |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Imam ama zadnikot mi e pogolem
DI nesto domasno napraveno blago? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |