|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 5152535455> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи сега треба детално да го анализирам ликот кога ќе се појави
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sama ke vidis sto ke mu pravis
|
|
vivi
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сон... штом е таков брзо ќе го заборавам...
со оние грдите да беше така |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..kosmar u pm,samo sto stanav ..sum se ispotil...
kako se stepale u toa UKraina-ta i toa rusite vlegle....izvrsile invazija...i ja sum se nasol bas tamu i ..eve me..ziv i zdrav..tuka na forum.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
karaoglu
Сениор Регистриран: 25.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaa sram mi e, aj utre kje vi kazam
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti imas sila da ja prebrodis sekoja vozmozna i nevozmozna situacija
retko sreken covek si
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..a sto,sonot moj znaci nesto?.Sto predskazuva...a?
|
|
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ! Ti si osoba so bujna fantazija
covek sreken vo svojot svet
a nadvor od nego, kako i site drugi , so site nedostatoci i doblesti !
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sonuvav deka od Vladata sum dobil subvencii za nov nasad , Traktor mi dale od onie kineskite..
...drzavno neobrabotlivo zemjiste mi dale na 99 godini na koristenje ...i taman da recem nesto i jas od ovaa Vlada da iskoristam....alarmot od saatot se ukluci ... ..JBG,,,ni na son od ovaa Vlada nisto nedobiv
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетам низ град, дотерана, стокмена... И ете ти го симпатијата од средно. И таман ме загледува, па јас се вртам на другата страна, демек важна... Се погледнувам во нозете да не се сопнам од нешто и што да видам: на нозете влечки за по дома и бели чорапи Кога се разбудив, мислам дека и ушите ми беа црвени од срам... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во последно време премногу сонувам......претежно вода,давење,брзање,невољи...и со пребарувања од соновник на фемина се се исполнува од претскажаното
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сонував вода. Мислам дека ми фали море летово, затоа. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонував деца...девојчиња со убави виткани коси како прстенчиња,среќни
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Mrzla,pazi se od nesakana bremenost...normalno ako imas..znaes sto.
a ti Naste,koga ke sonuvas voda,makar i more da e,glej svrti se nastrana,promeni son,rasoni se...stipni se za...zosto ova cikonive mame ni ebaa ovde na Balkanov.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |