|
За пушачите |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е тоа не знам, побарај на нет, вероватно ќе најдеш информации.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи колку пушиш и што пушиш.
Може да ти излезе поефтино, а може и изгор скапо. Зависи и од цигарата нормално..и стартер пакетот. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas intenzivno razmisluvav za ovaa alternativa edno vreme ama se otkazav otkoga nekolku prijateli sto gi znam ,a koristea vakvi cigari,posle kratko vreme pak se vratija na obicni cigari
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Електронската цигара е самозалажување. А и грозно, како да смукаш пенкало од пластика. Или реши да ги оставаш или продолжи си да си пушиш. Средина нема, си правиш само бајрам на мозокот. |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
апсолутно се слагам со шефка...истото го мислам и јас...ако веќе се решиш да се откажеш- оставај и крај...
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
35 godini sum aktiven pusac,probav nekolku puti da gi otkacam,
ali,covece,nema sansi...gleav po toa reklamite za e-cigari i se popaliv... arno,ama,nikoj konkretno nesto da kaze...eden vika vakvi se drug vika takvi se...a neam pari za eksperiment,ni pa volja da gi motkacam... neznam so da praam,,,inace,fali vi za sugestiite... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Познавам доста луѓе што се помачија со електронска цигара, ама не познавам ниеден што ги откажа цигарите така. Џабе фрлени пари, ама ти си знаеш... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браќа и сестри по тутун, нашиот чад надалеку нека се гледа
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes praam tri nedeli kako gi bataliv cigarite...i toa posle 35 godini
aktivno druzenje...Mislev deka mozam pes okolu svetot,samo niv nemozam da gi ostavam-koga,glej cudo...I alal da mi e...i Bravo za mene... Voljata mi e mnogu cvrsta,taka da ne osekam ama bas nisto kon niv... ko0 nikogas ni da ne postoele...Sveto,te sakam najvise na svetov... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Sveto!!! I nie kje te sakame ako uspeesh do kraj vo namerata!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku mi e pojacana nervozata....ali,kolku-tolku ja drzam pod kontrola...
A...Vie pocnete da me sakate,neznam so cekate... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас деновиве правам 4 години од денот кога ги баталив цигарите, после 20 години дружење...
ама желбата да запалам ми е присутна и тоа често...особено во друштво, со кафе, со алкохол...
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo zapali gotov si
|
|
vivi
|
|
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I posle cetiri nedeli-kako teram?Kosata pocna naglo da opaga,kozata se dvoi od koskite,mi iskacaat nekoi bubuljici po telovo,a pa od niv iskacaat nekakvi crvi....Ma,kakvi crvi,kakvi bakraci...Nikad u zivot ne sum se osekal bolje...
Nekako sum posvez,povitalen,pokoncentriran,jes da ima malce nervozicka,ali pod kontrola...Kaslica nema,i...toa.... SAKAJTE ME,ZASLUZIV... |
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |