![]() |
|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 63> |
Автор | ||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Svezi rebrenca so kompir, ruzmarin i limon
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Ај меѓу домаќиниве и домаќинкиве и јас малку ...
![]() ![]() За денеска сарма од лозов лист на распоред ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Замешав прсти во телешкиот рамстек, ама вака дотерана му оставив на шефот да го доправи
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Vo momentov pravam trileche, sega kje mariniram pileshki stek, posle ke pecham kifli. Dodeka se pechat kje pravam rolat od spanakj i sirenje
![]() |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ова за утре за доручек? ![]() |
||
![]() |
||
|
Od rolatot moze da potkasnam sabajle, inaku cel den sum na rabota pa nema da mozam da spremam ruchek. Stekot brzo ke se spremi, mi tekna sega da napravam raznichi od tikvichki i sirenje. Rolatot go sakale za ruchek gostive, trilecheto 24/7 se jade tuka sekako. ![]() Изменето од evangeline - 29.Септември.2014 во 00:34 |
||
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Ја да ги видиме како изгледаат ражничите од тиквици и сирење
![]() |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
за денес ќофтиња во доматен сос
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
||
|
Денес го гледам ова, се изедоа моите ама изгледаат вака нешто, само што не штрчи сирењето од страна. Мене ми се убави само ладни, а господинов сака топли па сега... ![]() |
||
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Штом ги сака топли завиткаиј ги и од другата страна со тиквици . И ако правиш смеса од сирењето она не треба да ти биде редка , а цврста и тврда и така нема да изтече .
И нормално кога ставаш сиренцето пазиш парченцето да не е пошироко од тиквицата ....
|
||
![]() |
||
|
Taka i gi pravam, gi potpekuvam na gril tava i brkam rabota.
|
||
||
![]() |
||
|
Тогаш грил тавата треба да ти е многу загрејана ама стварно многу . Тиквиците кога се толку тенко исечени не им треба многу време - 1,5-2 мин и тогаш сирењето нема да ти изтече .Ме сфаќаш ?
Изменето од емил - 30.Септември.2014 во 18:39 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ќе пробам да направам бурек. Ако не ми успее, барем знам како да го замотам и да го претворам во баница... ![]() |
||
![]() |
||
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
|
јас денес пастмајлија .. па не е лошо да ја почнам ..
![]() |
||
едно е - не се две
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |