|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика | страница <1 265266267268269 280> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се сврте истата мисла ко на Биба...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да ѕирнам пак у фрижидер? можда у меѓувреме се створило нешто блачко?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da i pratam na Bibi nesto blago Imam 5-6 parchinja trileche, dve parchinja chokoladna torta od ona Zoomserie ( koj znae kako se pishuvashe), pola tepsija ledeni kocki.
I sama bi i gi odnela da mozev da stanam. Toa da ne misli deka sum mrzliva |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ли само како не сум го видела постов на Ев порано????
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Она мене
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sladoled , palacinki....more... zgodni devojki....A jas kako GLUP u Skopjevo dremam
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој ќе го јаде!!!
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да вадам пиштолите и да распукам
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква ли им е таа - боја мермер? Јас имам мермер дома ама сигурно не е во таа боја (која и да е)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој ќе го јаде,па пиштоли.За крај и ова мермеров ме изасоцира на споменик.
Опасен ден за да се мота човек низ форумов. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба да си најдам некој фотогеничен дечко... за фамилијарно сликање сезонава
Изменето од sanja-a - 27.Август.2014 во 22:59 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,e aj osvestuvaj se de ,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opasno beshe, se javiv i mi kazaa deka mermer boja bila citiram - " Dobro tolku ne znaete kakva e taa mermer boja?! Pa nakaj kremasto!!!" Inaku mi se vrti misla deka tolku bilo, sega kje go chekam sledniot zivot na drugiit svet. |
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...што и е на Ванѓето? |
|
Внеси реплика | страница <1 265266267268269 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |