|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 97> |
Автор | |
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abre kuceno ...kradnalo nekoja koska I mu ja zemaa ...odkako mu ja zemaa tolku e nesrekno,agresivno ,napasno I revnosno da nema oset veke na koj lae I zosto lae ...
totalno se izgubi dusice ...osekam ke go perne nekoj ili ke go soberat kaj I da e .....
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денов само што почна,а веќе останав без зборови.
Кога на аеродромот внатре бев сведок на брканица помеѓу персоналот и глувци. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неписменоста или ненамерната дискриминација на овие од Аква Паркот во Пробиштип.
Добри бе ненормални, се пишува ли маж+жена? Мора да биде маж и жена? Не може двајца возрасни како во целиот нормален свет? Дискриминирате маж+маж (ете браќа нека се) или две сестри што си ги носат децата во аква парк?!? Едната ќе глуми маж, другата ќе си остане жена и ќе си ги однесат двете деца во аква парк за САМО 1100 денари и ќе ги дискриминирате за свои пари? Глупаци, крајно ме изнервиравте |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изреката „Шпиуни су меџу нама“ уствари лажам...не ме изненади...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kilo limoni 169 denari vo Vero. Dali se normalni...
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Тинекс се 165....а на Зелено се 150.... |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во една продавничка во населба си земав за 90 ден. И баш сочни излегоа.
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од Украина да не се
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе, од Турција биле. И не се радиоактивни
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно донација од Величенствениот,баш ќе видам на сител.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден дедо на семафорите у Бит Пазар.
Додека чекав како пешак,со подигната глава кон крупните капки дожд ми пријде и ми вели - Гледам дека уживаш во дождот,но под овој чадор секогаш имаше место за двајца.И одамна не било така.Ненаметно го стави чадорот над мојата глава,претрча еден пешак на црвено си кажа дека луѓето се повеќе бегаат еден од друг се запали зелен семафорот и јас поитав ги оставив дедото и чадорот зад себе...Можеби го разочарав,но мене други ме брзаа. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Бог да чува од женска беља.
Ни две ни три втор пат ме гледа... Срцка ти ќе имаш многу проблеми на оваа локација, и да знаеш ќе си доаѓаш.-Ми вика. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се качувам на вагата да се мерам и што да видам 146 кила вагата се мрднала, а јас се утепав од смеење |
|
Внеси реплика | страница <1 9192939495 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |