![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 152> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,,,e toa bidna i pomina,,,/šubo sam da si igram,,
![]() ,,,DI,,,rezerven mobilen,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Имам повеќе резервни
на кои им поминала модата ![]() ДИ,два автомобила?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Лично мои не
ДИ диња ? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Нее
ДИ,овошен јогурт у фрижидер?
|
|
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,yup,,,jagoda,,,
,,,DI,,,,platnena rakavica za vreli sadovi,,,? |
|
|
|
![]() |
|
Обавезно
ДИ,цвеќиња на балкон или по дома?
|
|
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
имам дома
ди некој расипан апарат низ дома |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Imam ..aparatot za pravenje tapi
dali imas nesto blago pored tebe
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
,,, imam najblagoto što postoi,,,
![]() ,,,DI,,,,komplet kolekcija od nekoj izveduvaĉ/ka,,,,/bilokoj-a/,,, Изменето од pajser - 20.Август.2014 во 03:30 |
|
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
imam, Leonard Cohen
dali imas vo zivotot poveke hrabrost ili poveke ludost? |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
,,,
![]() ![]() ,,,,i od dvete polna kapa,,, ![]() ,,DI,,,začuvano omileno parče garderoba od mladost,,, Изменето од pajser - 20.Август.2014 во 03:32 |
|
|
|
![]() |
|
Не,за жал
ДИ,стари предмети по дома?
|
|
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Не
ДИ гоблени дома? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Нее
ДИ,бели фармерки?
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9495969798 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |