|
Што имам околу мене... |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,nema shto nema ,,ama ko ke go pobaram toa shto mi treba ,,,tuka e marfi ,,pa definitivno baranoto go nema,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега околу мене имам 4 девојчиња и 4 милиони барбики, па одам да им се придружам во игрите, им треба шеф на дизајнерскиот тим |
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мува... Никако да ме остави на раат
|
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ти го пуштам Мичо, одма ќе ја фати околу мене еден куп пазарски торби, еден пар штикли кои ги мрзи сами да одат до плакарот, поклончиња кои чекаат да ги спакувам и едно кое одвај чека да го испијам |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новчаник,мобилен...
торба за плажа со плави цветови и неколку флаери за лето 2014
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,tri prazni sholji od kafe ,,,mobilniot,,e,,,chikolato rizhoto,,naocharite ,,,i drebulii,,
|
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пустелија,ниту нешто да мрдне ниту ветер да дувне.
Активни корисници Активни корисници Вкупно има 57 Активни корисници онлајн, 1 Членови, 0 Анонимен член(ови), 43 Гостин, 13 Пребарувач(и) Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн: Орка |
|
Palavka
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosti luge..nafilmani
|
|
bidi ljubov !!! so ljubov se ke ti se vrati
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
маси, столови, гарнитура, лустери, теписи... покриени со најлони, врз нив еден куп ѓубре, алати, гипс и што-ти-знам-што а јас седната на сред хаосот, си јадам чоколадце од нервоза |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,chek malku da mi se razbistri pa da vidam,,,
|
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...more , lezalki i ubavi devojki koi se pecat na soncevo...
A jas si fativ mesto pored sankot i sega se ladam so Amstelce na tocenje... |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
два празни филџани од кафе и полупразна кеса чипс пред мене , а околу баш и нема ништо спектакуларно и за фалење
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неважно што имам околу мене, пред мене имам чудесен поглед на планина, зеленило, шумички и Цареви кули... не можам да му се изнауживам |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кафе, наполитанки, книга, и еден отворен тефтер со список на имиња...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |