|
Последна прочитана книга |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 49> |
Автор | |
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ad
|
|
Фолксвагенка
Група Девојка му на Фолки Регистриран: 08.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ловец на змејови - Халед Хосеини. Немам зборови...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера ја завршив
Нешто слично на љубов-Џули Џејмс |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mesecina_sonce
Сениор Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Куќата на Ривертонови - Кејт Мортон
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Љубов со мали букви-Франсеск Миралјес
2.Девојката со бисерна обетка-Трејси Шевалие 3.Моќта на љубовта-Дон Мигел Руис 4.Девојката со портокали-Јустејн Гордер
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седум дена за вечност - Марк Леви
Во името на предците - Тес Геритсен |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
`Галеб` и `Три сестри` од Антон Чехов
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешки драми,едноставно го соочуваат човека со реалноста. Би ти препорачал доколку ги немаш читано,во еден здив додека те држи Чехов да ги прочиташ "Вујко Вања" и "Вишновата градина". Ми текнува во два дена и еден здив ги стопив овие четири драми. Одеа заедно во издаваштво на Центар за култура-Битола. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вујче ми е во план, ќе видам за `Вишновата градина`, се намерачив сериозно да ја прочитам `Комедија` од Данте.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рајот може да почека - Кели Тејлор
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вештицата, па Норвешката шума. И во двете има моменти кои баш не ми се допаднаа, ама не ми го расипаа (генерално) убавиот впечаток за книгите. На ред ми е Девојката со портокалите. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јанпочнав Последната искра од Д. Левин....ама ја баталив недочитана
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Ќерката на математичарот“ сосе малата книга во неа “33,33“. Венко си е мајстор на занаетот, ама колку повеќе ги комплицира приказните со трилер-заплети и расплети, толку помалку ми се допаѓа. Следниот негов роман што ќе го купам, сакам да биде едноставен, да нема повторувања од претходните му книги... и секако да ја нема неизбежната Црвенокоса. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Црвено и црно“ од Стендал. Страст, љубов, комплекси, амбиции, морални дилеми, храброст, смрт, крв... Џиш-книга. |
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |