|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 515516517518519 566> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес афтер парти за свадбата. Станавме како циганите, три дена свадба
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Денес претерав со кафиња и цигари...
Ова гостиве без ред да се договореа сите од еднаш. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,IUIUIUIUIUUUUUUUUUUUU,,,,,,,,,,,,toksikologija,,,a za gostite klocata mu e majkata,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веќе ако ги праќаш,гледај некоја сестра да биде де.
Ко Бога те молим пријатељу,немој ко Милан Жика да ме средиш. Изменето од Орка - 12.Јули.2014 во 21:09 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес...ми прегоре фенот
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes ....mnogu mi bea muzikalni komsiite
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес....па пријатно се изненадив од мојата глупост...порачки од слика веке
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес...цел ден во природа
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од денес почнува славјето па на даље...само за арно нека е
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес понеделник...Ах, како не си бев во Франција, ќе си празнував понеделнички
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес не знам од кај да почнам... па најпаметно ми се виде да си седнам тука и да си испијам 2-3 кафиња додека решам од каде да почнам |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес, уште рано-рано, баш кога е најлошо (пред изгрејсонце), враќајќи ги празните рамки од (вчера) извртениот мед, го оборив сопствениот „рекорд“ во убоди од пчели. Се разбира одеднаш т.е. за неколку минути.
Досегашниот рекорд ми беше 27 убоди, а денес ... броев до 30, потоа се откажав. Едноставно немаше дел каде не бев избоцкан. |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е кај мене на часови ќе треба да доаѓаш.
На мој другар татко му е по овој спорт,а другарот е алергичен на пчели.Додуша и јас ама па од страв сум опериран. Минатата есен им стававме храна на околу дваесетина сандаци и ни една пчела не ме касна. Може почетничка среќа. Од денес ни оглас веќе не отварам. Ќе почнам да заработувам преку интернет. Варам кафиња по форуми,пет евра едно за почеток. За понатамошната промена на истите ќе бидете известени. Во секој случај ќе се чувствувате европски. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го повлекувам ова со кафињава.
Денес после се и еден убав глас.Од Русија,тука ништо ново. |
|
Внеси реплика | страница <1 515516517518519 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |