![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 379380381382383 475> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да го гледаш! Не знам дали ќе ти се допадне како на мене, но вреди да го изгледаш. Филмот е уметност, браво за Торнаторе. Маестрален ми е како Бертолучи. Режијата на Торнаторе, со феноменалниот Џефри Раш, со музиката на Енио Мориконе, со сите тие уметнички дела, психолошка обработка и интересна приказна, нема промашај.... Би сакала да ја видам истата екипа и на друг филм. ![]() Плус го гледав на италијански, филм по мој мерак. ![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Предходниве три вечери имав по еден од серијалот мој омилен Star Wars
![]() ![]() ![]() Ноќеска одам со Star Wars Episoede 4- A New Hope
![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Ќе го оставам во компјутер...Сигурно за некој месец пак ќе си го пуштам.
![]() |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Го симнав одамна ама сега ќе го гледам ... ќе се јавам со впечатоци од филмот, откако ќе биде изгледан ...
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Добро филмче. Малку дивина, за бегање од секојдневието. Плус музиката на Еди Ведер, таман за ваков филм. ![]() Изменето од Анастеа - 01.Јули.2014 во 22:38 |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Еди Ведер од Перл Џем?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
Да да, сега ќе ставам на Музика саундтракот. |
||
![]() |
||
|
Одличен филм. Не е од оние кои ќе ме натераат некогаш и по втор пат да ги изгледам, ама добар е. Вреди да се изгледа, не само поради приказните туку и поради хуморот. Посебно Мини и случката со тортата. Леле мајко каква одмазда ![]() ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Не знам каков бил на италијански, ама сепак препорачувам следниот пат да го гледаш на оригиналниот јазик, англиски со британски акцент!!!
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
Ај штом ти така викаш, следниот пат ќе ги изгледам на бритиш. ![]() |
||
![]() |
||
|
Филмот е - БРРРРРРРРР...... Суров, суров, мрачен, тежок...и ПРЕКРАСЕН. Морав дури и да мижам на некои од сцените. ![]() Дефинитивно Торнаторе ми станува еден од омилените режисери. И пак Мориконе. (Тврдиот италијански изговор и акцентот на главната актерка, така верно “мириса“ на словенските јазици, алал да и е.) ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
![]() Колку многу може да постигне една мајка кога е силно мотивирана!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Сликата не се гледа или јас треба да ставам наочарите? ![]() |
||
![]() |
||
|
Ставај наочарите
![]() ![]() Еве линк од трејлерот
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 379380381382383 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |