|
Мачки (и мачори)... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вакво бело,снежно маче без размислување би чувала
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вале, сметај дека мачето нема да остане вакво мало и мило маче, туку ќе порасне во мачориште или мачкиште, кое ќе ти го суреди мебелот по дома, ќе ти ги направи завесите на реси, чаршафите и постелината на дупчиња, а за кинење хулахопки и чорапи ич да не кажувам. Треба да сметаш дека понекогаш и ќе се разболува, може да се случи да ти исповраќа или така фино облечена, дотерана за излегување, да се џитне врз тебе и да те направи цела со влакна, како со крзно да си замотана. Ама не е страшно сето ова. Ако навистина сакаш маче - да си земеш. Мачињата се многу чисти. Јас не се каам ниту во еден момент што го земав мојот мачор и покрај сите глупости што ми ги прави по дома. Си го засакав како другарче и ми е чудно кога го нема да ми се мота околу нозете. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да не би ми ги "украле" лепотаните сеуште нема да ставам слики од нив Но мислам дека ангорка мала ќе поклонам на некоја од тука па она ќе се пофали со слика
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мачкава колку е упорна да стои на тастатурава, па уште и каса
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може сака да напише некој пост Овој па мојот, штом седнам пред компјутер нешто да грицкам, за 2 секунди се нацртува до мене. И чека додека не му дадам, инаку ќе ми се качи на врат. А погледот му е: “Дај ма малку од чипсот, шо си скржава“ |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поглед: „Не, не, не е тоа што мислиш...“ |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а овој е твојот или ко твојот
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е мојот |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас па си реков Анастеа другарче му зела на поседок за летниот распуст
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |