![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 475> |
Автор | ||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ова мора да е поврзано со некои стравови кои ги имаш.
![]() |
||
![]() |
||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13988 |
|
,,,,
![]() ![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Вчера на Едо го даваа,повеќе од два пати го имам гледано и интересен е.
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
![]() "The other woman"2014 Луда,откачена и забавна комедија! Одлична актерска екипа! Препорака ![]() Изменето од Valerija - 14.Јули.2014 во 20:31 |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
![]() Изменето од емил - 12.Јули.2014 во 16:38 |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
добар трилер, ми беше забавно да ги гледам овие двајца во помлади години
![]() ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Ставај наочарите
![]() ![]() Еве линк од трејлерот
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Сликата не се гледа или јас треба да ставам наочарите? ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
![]() Колку многу може да постигне една мајка кога е силно мотивирана!
|
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Филмот е - БРРРРРРРРР...... Суров, суров, мрачен, тежок...и ПРЕКРАСЕН. Морав дури и да мижам на некои од сцените. ![]() Дефинитивно Торнаторе ми станува еден од омилените режисери. И пак Мориконе. (Тврдиот италијански изговор и акцентот на главната актерка, така верно “мириса“ на словенските јазици, алал да и е.) ![]() |
||
![]() |
||
|
Ај штом ти така викаш, следниот пат ќе ги изгледам на бритиш. ![]() |
||
![]() |
||
|
Не знам каков бил на италијански, ама сепак препорачувам следниот пат да го гледаш на оригиналниот јазик, англиски со британски акцент!!!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Одличен филм. Не е од оние кои ќе ме натераат некогаш и по втор пат да ги изгледам, ама добар е. Вреди да се изгледа, не само поради приказните туку и поради хуморот. Посебно Мини и случката со тортата. Леле мајко каква одмазда ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Да да, сега ќе ставам на Музика саундтракот. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |