IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 100101102103104 2229>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:35
Zatoa ti ke doziveesh dlaboka starostWink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:36
Lele,do koj stepen dojdovme...i ovde li?
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:36
ja ke pisuem ama bas sto sakm...i ic k*r ne mi cue...

ova e slobodna tema neli ?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:36
Ne mi se druzi vekje ovde,ke barame novo mesto za nas
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:36
Originally posted by nindza nindza напиша:

Zatoa ti ke doziveesh dlaboka starost[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

poarno od "mal" mladina.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:37
Epa otvorete mirc...tamu nema da mozam da Ve najdam i da Ve citam 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:37

ja ke pisuem ama bas sto sakm...i ic k*r ne mi cue...ova e slobodna tema neli ?

eve koj se praj glup!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:37

Epa otvorete mirc...tamu nema da mozam da Ve najdam i da Ve citam

a nas ic qur ne ne boli ti sto sakas.........
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:38

[QUOTE=Lilija7]GO RASPLAKAVME DETETO:)))))
 I SEGA?????

-------------------------

Kolku i da sakas da me smirris cicka od tebe ne zemam , garant si ruzna ko lopata ...

Idi peglaj tamu donji vesh i ne obesuvaj vishe ...ne li sum pod ignore ?

LELE, DUSICKE, IZVINI, STVARNO MI E ZAL ZA TEBE:))))
ISFRLI GO CELIOT GNEV, KJE TI OLESNI....KAZI GI NAJVALKANITE RABOTI, SAMO VREDJAJ ME, NAVISTINA KJE TI BIDE PODOBRO:)))))

ZAL MI E STO MORAM DA ODAM, AMA AKO, PRODOLZI DA ME VREDJAS, SE ZA TVOE DOBRO:)))

A JAS KJE ODAM DA RAZBERAM KOJ E TOJ CEHOV, TOJ E KRIV ZA SE, DA NE BESE TOJ, NEMASE VAKA DA SE RAZLUTIS....Cry
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:38
Nindza,nie se druzime 100 godini...
Nikoj ne ne prekinal vo druzba..ne veruvam deka ti si toj sto ke go prekines nasiot link
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:40
abe devojko nesrecna... jas te zaebavam samo tebe ....niti mi znacis niti si mi bitna...ama uopste...ti si bukva ...spored mene prazna bukva... a ova e tema ...i ja ke si kazuem sto saakam...

PS te pogodi ova grda a ?

Ajde ne si grda ko lopata... ko drshka od lopata si garant grda... posteno neli ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:41
Pa koj Ve prekinuva...bas me briga mene za Vas ja ke pisuem sto saaaaakaaaaaaaammmm

SLOBODNAAAA TEMAAAAAAAAAAAAAA

ALOOOOO Frankfurt...ignorirajte me ...sto Ve zabole za mene a ? Sto mi vrakate repliki ?

Zasto ?LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:41

abe devojko nesrecna... jas te zaebavam samo tebe ....niti mi znacis niti si mi bitna...ama uopste...ti si bukva ...spored mene prazna bukva... a ova e tema ...i ja ke si kazuem sto saakam... PS te pogodi ova grda a ?Ajde ne si grda ko lopata... ko drshka od lopata si garant grda... posteno neli ?

poleka so licni navredi!!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2006 во 15:41

I TI SI SVESEN DEKA NE SUM GRDA...AMA DZABE MI E KOGA NE GO ZNAM CEHOV, NELI?????

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 100101102103104 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.